各位大佬,其實去正骨比d好年紀輕既女仔按身,覺唔覺似父女feel?

收藏  |  訂閱
10  358

各位大佬,其實去正骨比d好年紀輕既女仔按身,覺唔覺似父女feel?

其實年紀相差好大

或者未必定會有呢個曖味..

或者大家正經人會唔會覺得個女仔好鄰居女孩feel..似個孝順女呢 ?

當佢係父女之情呢 ?

有時未必一定諗衰野架痳...

乜師兄你年紀好大咩。
我就無乜呢啲咁嘅感覺喎。

引用:
原帖由 IRON72 於 29-11-2009 22:20 發表 查看引用來源
乜師兄你年紀好大咩。
我就無乜呢啲咁嘅感覺喎。
其實主要問下d年紀大d嗰d...

甘年紀大既女咪變成母子 feel ?

細好多又父女, 細小小又兄妹, 大小小又姊弟, 大多多又母子!!!
你都好有 feel 喎! :smile_41:

幾年前我見過一個六十歲既阿婆技師幫七十幾歲的阿伯按摩.....

如果二十幾歲的後生女幫七十幾歲的阿伯按摩, 似爺孫feel, 找個年紀差不多我諗冇咁監介掛....

引用:
原帖由 thomaswt341 於 29-11-2009 23:17 發表 查看引用來源
甘年紀大既女咪變成母子 feel ?
可能~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 禁區天使 於 29-11-2009 23:25 發表 查看引用來源
細好多又父女, 細小小又兄妹, 大小小又姊弟, 大多多又母子!!!
你都好有 feel 喎! :smile_41:
係 ! 好容易有feel!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 幾許風雨 於 29-11-2009 23:26 發表 查看引用來源
幾年前我見過一個六十歲既阿婆技師幫七十幾歲的阿伯按摩.....

如果二十幾歲的後生女幫七十幾歲的阿伯按摩, 似爺孫feel, 找個年紀差不多我諗冇咁監介掛....
原來有場有技師六十幾yrs old~~~~

如果同一年歲;有無同學feel...:smile_41:

前往最後回覆