上一頁下一頁
發新話題

<<今年的最後四天>> p2 #16, p3#45, P5 #71

收藏  |  訂閱
77  17.6k

<<今年的最後四天>> p2 #16, p3#45, P5 #71

我同我男朋友感情好好, 只係唔可以成日見, 所以做愛既機會都好少
參見之前的post
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10909083

<<今年的最後四天>>
聖誕我男朋友會好忙, 所以唔可以見面, 唯有提前黎探一探我,
我亦準備好迎接佢既來臨, 特意去睇醫生拎避孕藥(澳洲唔似符hk可以係出面買到, 要醫生紙先得架)
其實男朋友唔鐘意用套, 亦一向都唔用, 但我希望可以安心咁內射:smile_o05:, 所以都係食藥穩陣d。

Day 1
佢班飛機七點就到, 我六點半就起身, 沖定涼等佢黎,
時間岩岩好, 沖完吹好頭佢就打比我, 話我知佢已經係我屋企門口,
我就即刻去開門比佢啦, 之後緊係靜靜地即刻入房, 免得嘈到其他housemate,
上次見面, 已經係5 個月前喇, 入面我房, 我比佢熱情既擁抱佢, 好舒服, 我好鐘意佢攬住我,
我地開始車起上黎, 我個心跳得好快, 可能真係太耐無見, 無同佢接觸,
本來諗住幫佢含, 因為佢有習慣第一Q係要我含左先, 但係今次無, 可能佢知道我好想要掛,
車車下, 佢已經除左我件Tshirt, 裡面係真空的, 佢抱左我上床, 一手渣我既波波, 一手按住我, 一口啜我既乳頭, 佢條利不停係我乳頭上打轉, 之後又吸又啜, 又痕又舒服。
之後佢除埋短褲同底褲, 我就張開雙腳, 比佢睇清楚妹妹,
個時妹妹又熱又濕, 佢用手指出出入入咁插, 又由乳頭一直錫落去陰唇邊, 我真係好想要,
佢真係睇穿我心意, 當我有呢個想法次際, 佢就以極速除晒佢身上既衫褲,
騎上我身上, 佢用棒棒係我妹妹出面磨擦, 我感覺到棒棒好熱, 而我都好濕,
之後就二話不說一插到底, 呢個充實既感覺, 爽死喇, 佢以中速抽插, 雙手就渣住波波,
時不時又夾一夾乳頭, 我發出好微弱既呻吟聲, 嗯~~呀~~呀~~~嗯~~~ 又用淫蕩既眼神望住佢, 我聽到自己既水聲愈來愈勁, 每一下抽插都有好大既吱吱聲,

佢維持住既中速, 令我就黎高潮,我用淫蕩但柔弱既聲音同佢講
"老公, 我就黎喇, 快d呀, 快d 大成d咁 插我呀..."
之後佢就壓上我身, 攬住我, 加速, 加力咁不停抽插,
"好舒服呀老公, 唔好停呀... " 就愈插愈快, 一股熱流係我體內發射,

我同佢一齊高潮, 我同陰道好清楚咁感覺到棒棒的跳動,
面又熱又濕, 除左舒服, 我再搵唔到形容詞去形容呢種感覺。
我不其然咁抽搐身體, 佢又將佢半軟既棒棒係我妹妹入面再有小小運動,
令我抽搐多幾下...好舒服呀, 食自己食左 5個月... 生理上同心理上都好滿足
完事之後望下鐘, 仲好多時間, 我地就攬住一齊裸睡

待續...........

Day 1 第2炮 <<我愛騎馬馬>> P2 #16
Day 1 第3炮 <<抵擋不住的按摩>> P3#45
Day 2  <<薄荷冰火>> P5 #71

仲有三日! 唔知代表仲有幾多次...:smile_o09:

引用:
原帖由 umanman 於 2009-11-29 02:07 AM 發表
仲有三日! 唔知代表仲有幾多次...:smile_o09:
4 日做左7 次jar..真係太少喇:smile_o03:
不過已經好滿足
等我遲d 再update 埋其他個d 啦

等你~再慢都等你! 4日做7次對好多黎講已經係....好美滿嫁啦~:smile_o12:
妳貪心鬼:smile_o11:

引用:
原帖由 umanman 於 2009-11-29 02:12 AM 發表
等你~再慢都等你! 4日做7次對好多黎講已經係....好美滿嫁啦~:smile_o12:
妳貪心鬼:smile_o11:
一年見得3,4 次... 咁緊係想做多d 啦
打完個post 好眼訓...

So Sweet~Support:smile_o12: wait yr post!!!

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-29 02:15 AM 發表 查看引用來源

一年見得3,4 次... 咁緊係想做多d 啦
打完個post 好眼訓...
訓啦~大戰完休息返下! 得閒先上黎打返d輝煌戰績分享下!:smile_o09:

good night

good dream~ remember dream of your bf :smile_o05:

waiting for your part two !!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆