7-Nov-09 Copy 團報告

收藏  |  訂閱
33  1.7k

7-Nov-09 Copy 團報告

首先向師兄講聲SORRY先, 呢兩日比較忙所以報告出遲左, 廢過少講, 入正題

跟左copy既團都有一段時間, 今次係第一次出報告

星期6中午一收工, 食完飯就直上CP去酒店拎房先, 拎完房落樓下搵消防員救火, 然後返房小睡片刻, 訓到6點幾7點, 老
友諾少SEND SMS過黎話花街冇花賣喇WOR~ 唔理得咁多, 過去MB2樓同大隊匯合食晚飯, 食完飯先算!
食完飯入場, 果然真係一支花都冇, 原來其他早到既兄弟都同樣買唔到花, 算啦~聽聞十點仲有一轉, 唯有寄望十點有靚
花賣啦~

冇花既日子, 對於一個惜花之人黎講係幾咁寂寞, 同D師兄寒暄幾句, 自己一個飲下悶酒, 突然有女走黎同我玩WOR~ 咁咪
同佢玩下囉~玩左陣, 羸輸各半, 平手啦!此時, 囡囡話要暫停WOR~閃左, 轉個頭, 又有第二條女黎同我玩, 呢次真係輸得
好慘...... 慘在我輸左我自己飲, 佢輸左就幾十人幫佢飲...... 係人行過都幫佢飲, 連諾少都係咁... 唉~呢次真係冇朋友...... 好采羸
多輸少, 係我未醉之前佢就閃左lu~

望一望錶, 唔經唔覺原來已經十點, 聯同幾個師兄落花街睇野, 此時先知唔係賣花咁簡單, 原來係有CAT WALK SHOW 睇,
落到樓下已經見到生日會主角L先生等人係度湊熱鬧, 睇完一輪都冇咩特別O者~(吃不到的葡萄是酸的...), 正當散場之際
, 一位媽咪帶同囡囡路過, 問我O岩唔O岩WOR, 媽咪話係新女(都唔知真定假既), 但睇真D又唔錯WOR~ 好啦~就要你!帶住
囡囡返到K房, 有幾位師兄都話囡囡唔錯, 老友諾少仲話我:咁都俾你標到尾會!? 同囡囡玩下傾下計, 囡囡係廣東人, 細
問之下發現原來係客家既~ 咁就O岩喇~ 小弟我咁O岩有一半客家血統, 同聲同氣, 玩左冇幾耐就話切蛋糕喇~OK, 過隔離
房湊下熱鬧先~ 好多人啊~ 幾乎企都冇位, 食左舊燒豬我就閃左返另一間房玩喇~冇幾耐, 主角L先生入左黎O斗氣, 話說
世界原來真係好細架, 原來L先生係我一個好朋友既同事, 同主角飲返杯就梗係要架啦~

之後我就唱下歌仔, 囡囡就同D師兄玩, 師兄真係唔話得, 囡囡輸左就叫囡囡O錫啖我, 自己輸就飲酒, 為左答謝呢為師兄
, 所以我先會出今次既報告! 玩到12點幾閃人, 一返到酒店房, 嘩~好似睇電視劇咁啊~ 一路由門口車到上張床度, 不經
不覺囡囡已經俾我除清光, 此時囡囡話叫我沖涼先WOR~ 好, 新囡怕羞預左既~ 之後先後各自沖涼, 返到上床又再繼續車
下~揸下咁~囡囡話佢第一次咁好feel wor, 咁鬼識講野既!? 摸下囡囡下面, 嘩~好濕下wor... 跟住發生左D小意外, 就係
埋牙之際發現酒店房竟然冇Dom Dom, 唯有打電話叫人送上黎啦= =! 擾攘左一輪, 正式開波, 嘩~果然真係新女WOR~ 未搞
已經濕到流出黎@O@ 正~ 起初都幾好feel, 但正當加速之時, 囡囡竟然話痛... 叫我慢D... 我小丫... 戰術重組後以慢
速前進, 爬過終點... (爬仲累過跑... 累...), 囡囡訓唔慣"生暴"(妙趣廣州話教既正寫)床, 成晚都冇乜點訓過, 第二
朝九點幾俾囡囡抄左牌然後放佢走

攪到最後得1q咋, 有冇morning q呀? :smile_o10:

你係咪Kxxxy?

支持落少朋友報告!:smile_30: :smile_30:

支持:smile_35:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-11-10 10:17 PM 發表 查看引用來源
攪到最後得1q咋, 有冇morning q呀? :smile_o10:

你係咪Kxxxy?
系佢啦!:smile_30: :smile_30:

多謝包膠,不過好長,推左至睇

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-11-10 10:17 PM 發表 查看引用來源

你係咪Kxxxy?
一晚已經兩q啦~ morning q 已經冇力了... 訓多陣好過:smile_27:

回覆 1# 的帖子

多謝 7-Nov-09 Copy 團報告 !!! :smile_46:

人地就L先生..我就諾少前諾少後...底我幫人飲既=.=

引用:
原帖由 gigifansno01 於 2009-11-10 10:38 PM 發表 查看引用來源

一晚已經兩q啦~ morning q 已經冇力了... 訓多陣好過:smile_27:
你會無力既咩=.= 你以前成日走個日去沖涼嫁wo

前往最後回覆