大部份人做愛是否都是順序依照AV影帶的「四步曲」?

收藏  |  訂閱
7  1.2k

大部份人做愛是否都是順序依照AV影帶的「四步曲」?

大部份人做愛是否都是順序依照AV影帶的「四步曲」,即男方接觸女方的上半身、男方接觸女方的下半身、女方接觸男方的身體、雙方緊密接觸?

梗係吾會照足,四仔挖窿迷---袁x華話吾同女吾同做愛方法,學生妹同中女好吾同玩法

引用:
原帖由 何維權 於 2009-10-26 09:04 PM 發表 查看引用來源
梗係吾會照足,四仔挖窿迷---袁x華話吾同女吾同做愛方法,學生妹同中女好吾同玩法
成日提起佢既

引用:
原帖由 smartblok 於 2009-10-26 09:13 PM 發表 查看引用來源

成日提起佢既
甘人家成日係我住個度,自爆性史:smile_30:

有沒有人喜歡先由女方接觸男方身體,然後才由男方接觸女方身體?

引用:
原帖由 daemongmong 於 2009-10-26 21:23 發表 查看引用來源
有沒有人喜歡先由女方接觸男方身體,然後才由男方接觸女方身體?
你呢個問題, 同問人食飯先定飲湯先, 意義上有乜分別?

引用:
原帖由 cygnus 於 2009-10-26 09:51 PM 發表 查看引用來源

你呢個問題, 同問人食飯先定飲湯先, 意義上有乜分別?
我覺得兩者先後次序的不同,男方的感覺可能有所不同。

引用:
原帖由 daemongmong 於 2009-10-26 10:39 PM 發表 查看引用來源

我覺得兩者先後次序的不同,男方的感覺可能有所不同。
我諗係睇下邊個想要多d 啦...
假設個女仔想要應該會主動撩個男仔等佢搞慶自己
如果個男仔想要多d 應該就會好猴擒lor
咁...如果係女仔先主動男仔係咪應該會high d 呢?
(其實呢個問題...講到尾應該都係個人喜好問題:smile_41

前往最後回覆