上一頁下一頁
發新話題

男朋友既surprise! P2 - #8, P3 - #11, P4 - #20, P5-#25完

收藏  |  訂閱
71  19.2k

男朋友既surprise! P2 - #8, P3 - #11, P4 - #20, P5-#25完

小妹第一次係引版出post. 文筆唔係咁好. 唔好見怪....

講下我同男朋友點識先. 我同男朋友係美國讀書時識既, 佢讀酒店管理, 我讀business management. 我地都拍左5年拖喇, 不過我地唔係成日見到. 因為我畢業後番左香港做野, 佢就係果邊繼續讀master同埋係酒店做. 話說上星期日係我生日, 我禮拜五收到佢送既禮物. 當然好開心啦. 番到屋企打開份禮物, 我呆左........ 竟然係victoria secret既bra bra同埋under. 估唔到傻佬記得我講過鍾意果set bra同埋under. 我打長途俾佢, 話你咁抵錫, 下次你番黎我著黎俾你睇啦. 係電話度, 佢話而家想同我曳曳. 其實我都好想呀. 跟住佢同我講佢搵到份新工, 新工既benefit好好. 每一年可以係佢做既公司其下既任何一間酒店(全世界)住一星期套房(可惜唔係總統套房啦, 係低一級). 即刻令我諗起如果同傻佬住足7日套房, 搞足7日都幾開心喎. 我係電話度笑左出黎, 老公仔問我笑乜. 我話同你搞7日, 你J仔得唔得呀(我鍾意用J仔形容佢細佬, 我覺得好得意). 佢話J仔梗係得啦. 係驚你話唔夠喉喳. 好鬼衰架. 跟住收左線. 我就去沖涼, 唔知道係唔係傾完D衰野. 我條under濕晒. feel到好想要. 所以我用花灑係咁用水撞去我妹妹度, 好high再加埋我用手指係咁捽陰唇, 間中用中指插出插入. D水就越黎越多. 結果我沖涼沖左成粒鐘頭. 跟住我試左老公仔套bra同埋under. 真係超級sexy... 如果老公仔係度, 我肯定會好好咁服侍佢. 凹番件睡裙就去左訓覺喇. 我自己一個人住, 有時真係淨係著住bra同埋under就咁訓覺. 以前讀書時同老公仔一齊住, 我都係咁著. 因為佢話咁樣攬住我訓覺親切D. 我話係方便你咸濕我喳.

我去訓覺喇. 好戲在後頭. 聽日有時間再打啦.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-19 03:10 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次係引版出post. 文筆唔係咁好. 唔好見怪....

講下我同男朋友點識先. 我同男朋友係美國讀書時識既, 佢讀酒店管理, 我讀business management. 我地都拍左5年拖喇, 不過我地唔係成日見到. 因為我畢業後番左 ...
very gd support u!!!!!第一個覆啦

Support support ......

thanks thanks..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-19 03:10 AM 發表 查看引用來源

講下我同男朋友點識先. 我同男朋友係美國讀書時識既, 佢讀酒店管理, 我讀business management. 我地都拍左5年拖喇, 不過我地唔係成日見到. 因為我畢業後番左 ...
好戲在後頭....哈哈..唔通妳男朋友返左離:smile_o05:

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-19 03:45 AM 發表

好戲在後頭....哈哈..唔通妳男朋友返左離:smile_o05:
係呀..... keke....

very good experience!

Part 2

訓唔著覺. 寫得幾多得幾多啦. :smile_13:

大家都知道香港同埋美國有時差啦. 我星期日生日, 諗住老公仔會禮拜六(美國時間)打電話俾我同我講生日快樂啦. 我仲諗住講番上次傾完電話去沖涼自摸件事俾佢知. 點知道等左半日電話, 無個電話係佢. 我打電話俾佢又去左留言, 打去佢屋企又係留言信箱. 果時真係唔係咁開心. 我開頭係度諗衰佬去左邊度呢. 諗諗下我印像中佢又好似講過話weekend有business trip要行開一星期, 未必搵到佢. 睇番我既schedule, schedule上面我寫左佢要去開會喎. 自己大頭蝦唔記得左添. 等我怪錯佢添. 哈哈......
禮拜六夜晚, 我D朋友仔同我預祝生日, 全部係女仔, 無帶男朋友出席. 今晚著左黑色吊帶連身裙, 入面著左老公仔送既bra&under. D朋友一見到我著到咁sexy, 佢地話今晚係唔係想曳曳呢. 去左旺角食飯唱K. 唱到2點幾, 唱唱下無啦啦老公仔打番電話俾我. 話唔好意思, 因為開會無聽我電話. 講左聲生日快樂. 跟住問我係邊度慶祝緊. 我話同朋友係旺角慶祝緊. 佢問邊度呢? 我未話係邊度你都黎唔到啦. 你又唔係香港. 你而家飛番黎我生日都過左啦. 跟住signal收得唔係咁好, 又唱緊K. cut左線. 朋友仔送左好多禮物俾我, 一拆開我best friend emily份禮物, 我O左嘴....... 一枝假J仔. :smile_27: 我話你真係夠朋友. 咁體貼. 跟住我扮晒野問佢係點用架. 你試下一次俾我睇啦. 哈哈....... 跟住emily同其他friend都唔知道係唔係夾定. 一個二個捉實我手腳. show俾我睇點用. 搞到我好似俾人輪姦拍AV咁... :smile_27: 震左一陣, 我feel到濕濕地.... 成斑友係度笑. 不過今日我生日我玩得起....  

好喇,, 周公子call我喇... good nite everyone!

good post 快D出埋part 3 la  thanks

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-19 04:31 AM 發表 查看引用來源
Part 2

訓唔著覺. 寫得幾多得幾多啦. :smile_13:

大家都知道香港同埋美國有時差啦. 我星期日生日, 諗住老公仔會禮拜六(美國時間)打電話俾我同我講生日快樂啦. 我仲諗住講番上次傾完電話去沖涼自摸件事俾佢知. ...
:smile_o10: 睇黎妳既part 3應該係妳男朋友係屋企門口等緊妳喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆