46 12345
上一頁下一頁
發新話題

亦假亦真的故事 part 2 on page 2

收藏  |  訂閱
45  9.2k

亦假亦真的故事 part 2 on page 2

大家好,之前係度post 過帖,可能有D 網友都知我少少背景
今次呢個POST 係一半係真,一半係假..........亦係我既期望
所以我唔想放係小說版..........因為我唔想俾人當做一個小說咁睇下就算

話說我實在忍受不了男友的冷淡對待,每次出街都只係攬下抱下,太「君子」的行為,跟他談這個問題的時候又話要「順其自然」
可以見面的時間已經少,更何況能夠真正願意關燈做下前戲的又有多少﹖

我決定去偷食
可惜我太膽小,網上找SP/SL 始終沒有辦法打破自己的心理關口,電話,更何況係見面出街﹖
放棄左,係朋友既介紹下去左蘭桂芳飲野
身材冇乜既我都係著D 普通連身裙去飲野

本身不喜歡交際的我,決定讓老朋友好好去「認識」新朋友,自己一個兒在飲悶酒
但係酒量實在是差得驚人,很快便微帶醉意。
有位先生似乎看上了獨個兒飲酒的我,我胡言亂言都不記得說了什麼
就被他帶去了一個陌生的地方,時鐘酒店

原來這些地方都比想像中好和漂亮嘛﹗很累,決定訓左床上好好休息,酒精上腦的我最喜歡找張大大的床睡上去
男人看到這一切似乎誤會了我的意思,急不及待也上了床,準備好好大戰一番

( 待續 )

係咪未寫完架?:smile_41:

回覆 1# 的帖子

好多人都有咁既煩腦...想要既就遇到個唔鐘意sex既

請問邊一半係真,邊一半係假,咁樣睇法真係連comment都唔知點俾

引用:
原帖由 平凡小妹 於 2009-10-13 02:45 PM 發表 查看引用來源
大家好,之前係度post 過帖,可能有D 網友都知我少少背景
今次呢個POST 係一半係真,一半係假..........亦係我既期望
所以我唔想放係小說版..........因為我唔想俾人當做一個小說咁睇下就算

話說我實在忍受不了 ...
咁妳開唔開先?????????

引用:
原帖由 root17 於 2009-10-13 02:49 PM 發表 查看引用來源
請問邊一半係真,邊一半係假,咁樣睇法真係連comment都唔知點俾
就係唔想講到咁白
只係我自己既一D 感覺想分享俾大家

引用:
原帖由 平凡小妹 於 2009-10-13 02:45 PM 發表 查看引用來源

話說我實在忍受不了 ...
支持下小妹先:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-10-13 03:03 PM 發表 查看引用來源

支持下小妹先:smile_47: :smile_47: :smile_47:
hi﹗好耐冇見,最近我沉左:smile_35:

引用:
原帖由 root17 於 2009-10-13 02:49 PM 發表 查看引用來源
不解溫柔

引用:
原帖由 平凡小妹 於 2009-10-13 03:07 PM 發表 查看引用來源

hi﹗好耐冇見,最近我沉左:smile_35:
really??????
我都係

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆