上一頁下一頁
發新話題

岩岩又同o靚妹係後樓梯...................

收藏  |  訂閱
52  29.7k

岩岩又同o靚妹係後樓梯...................

早排激嬲左o靚妹,好彩都乙水得返佢,好耐無見,
頭先約左係佢屋企樓下宵夜,宵完夜去左佢屋企樓下個公園溫馨下

坐左一陣見有差人查身份證,即刻同o靚妹閃上樓,
岩岩係公園咀到慶烚烚,仲未夠皮,又拖左o靚妹去老地方-後樓梯

去到後樓梯又咀過,咀左一輪之後就伸手入佢件衫後面解左佢個bra扣,
然後就搓下佢對波波,無渣一排都仲咁彈手,正
玩完波波玩妹妹,唔駛搞都巳經濕哂

我都好耐都無扑過o靚妹,即刻拉底佢條under就想埋牙

差d隊到入去時就黎佢又扭計唔肯俾我入,
我同佢講:乖啦,老公仔好耐無同你做過,依家好想要呀!
佢扭左一輪最後佢都俾左我

咁耐無同o靚妹做,今次做返真係好爽,
野野都大大力入到盡,
做完之後o靚妹都問我做乜下下都咁用力,
我心諗,咁耐無扑過野梗係要食到飽一飽先過癮架麻!

解左佢個bra濕哂俾左我,正

係d o靚妹仔先肯制..通度搞野.又dirty又唔舒服:smile_27:

good report, thanks

引用:
原帖由 Grace潮族 於 2009-10-13 02:43 AM 發表 查看引用來源
係d o靚妹仔先肯制..通度搞野.又dirty又唔舒服:smile_27:
咁係邊度搞野好@@?

引用:
原帖由 kort_darkness 於 2009-10-13 03:05 AM 發表

咁係邊度搞野好@@?
除左hotel唔講..我鐘意起屋企woo.
可能我比較鐘意clean.外面d毛巾我信唔過.:smile_39:

引用:
原帖由 Grace潮族 於 2009-10-13 03:09 AM 發表 查看引用來源

可能我比較鐘意clean.外面d毛巾我信唔過.:smile_39:
我都鍾意屋企~可惜同屋企人住唔方便~哈

除此之外就真係無咩CHOICE喇...

引用:
原帖由 Grace潮族 於 2009-10-13 03:09 AM 發表 查看引用來源

ME TOO:smile_o12:

好搞野我鐘意 thanks:smile_o09: :smile_o11:

引用:
原帖由 Grace潮族 於 2009-10-13 02:43 AM 發表 查看引用來源
我都係咁話,痴立立,事前事後又無得沖涼,如果天氣熱,真係分分鐘搞到發炎都似。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆