上一頁下一頁
發新話題

phonesex初體驗~

收藏  |  訂閱
141  18.2k

phonesex初體驗~

應各位既要求,打一篇惟一一次既phonesex經驗~

有一日夜晚做緊野既時候,有個男仔係msn add左我~
我一開,就見到佢開cam,甘我就望下係乜啦,點知見到…. 點知見到佢係度打緊jj,之後我就X左佢,做埋D~因為唔多想玩,好唐突!!

做做下野途中,老公仔入左黎,問我做成點呀?不過我知佢唔係關心我,而係想同我happy happy~~我話就黎啦,之後同佢講頭先有個男仔msn我,仲打埋jj tim~
佢聽完之後,即刻叫我同個男仔玩,呢個時候我見到佢下面硬曬~

開頭我話唔玩住啦~點知佢用卑鄙招,錫我條頸,耳仔,之後隻手摸我粒的,搞到我好high~!!之後佢就除曬我D衫,再茶野係我下面,勁衰lor~!!知道甘樣我會聽曬佢話~
我當然想佢俾我啦~不過佢又點會俾我呀~!佢一路摸我,一路叫我同個男仔玩~甘我惟有同個男仔傾,傾咩都大同小異啦~之後佢就俾電話我,叫我打俾佢,我當然唔夠膽啦,都無試過!! 我老公仔就不停同我講,唔使怕嫁,幫下佢啦~

好!我鼓起勇氣就打去,一開始,我真係唔知講乜好,好怕!! 佢問我係度做緊乜?我就話無呀,但係隻衰豬一路係度搞搞陣,佢係度錫我個胸,又用手指整我下面!中間仲傾左一陣,不過好high,都唔知自己up la~~

整係記得最後,個男仔叫我幫佢~甘就好啦!唔使忍得甘辛苦,因為佢唔知我老公仔係度插緊我~~我就好大聲叫,大力,快插入呀!!佢話我叫得好好聽,想成日都聽到wor~!點知到最後我老公仔射左先,我就緊係停左無叫,而佢又差D,搞到最後扮俾佢聽lol~
收左線後,老公仔問我做乜甘叫得甘大聲,我就緊係話你好勁囉~!其實係好刺激!
不過之後就一路無再試啦~

好野... 有得睇啦...

夜D加埋相~

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:22 PM 發表
夜D加埋相~
老實講, 妳男朋友都幾變態...:smile_35:

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

老實講, 妳男朋友都幾變態...:smile_35:
:smile_13: 唔鐘意你話佢~唔開心~

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:22 PM 發表 查看引用來源
夜D加埋相~
仲有相加,唔等你都唔得喇:smile_o03:

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:31 PM 發表

:smile_13: 唔鐘意你話佢~唔開心~
咁我咪變咗罪人?

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-2 11:38 PM 發表 查看引用來源

咁我咪變咗罪人?
係呀~今日唔加相住啦!聽日先加~

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:43 PM 發表 查看引用來源

我又想玩呀..

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:43 PM 發表

陰公, 已經有幾個PM 罵我啦.... :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆