上一頁下一頁
發新話題

水立方計到盡 ~ 服服服

收藏  |  訂閱
83  10.3k

水立方計到盡 ~ 服服服

話說同bone bone講起
水立方d野
佢同我講呢間公司
員工一個月有5個call鐘 ~ 送員工用的大堂卷一張
有10個call鐘 ~ 送一張全身按摩
以上2項目都要寫小費
佢那聲送張飛被員工係自己公司用番
禁水立方未好像無物點蝕底

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-29 07:50 PM 發表 查看引用來源
水立方d野
佢同我講呢間公司
以上2項目都要寫小費
禁水立方未好像無物 ...
廣告:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-29 07:50 PM 發表 查看引用來源
水立方d野
佢同我講呢間公司
以上2項目都要寫小費
妳要dim才肯收手:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-9-29 07:53 PM 發表 查看引用來源

廣告:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你唔好亂講:smile_o16:
我未收過水立方錢嫁:smile_o03:

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-9-29 08:00 PM 發表 查看引用來源

妳要dim才肯收手:smile_22: :smile_22: :smile_22:  
你又幾時先收手放過我:smile_o10::smile_o02:
你是不是德興城嫁:smile_o01:
點解成日要咬住我d水立方報告

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-29 08:01 PM 發表 查看引用來源

你唔好亂講:smile_o16:
我未收過水立方錢嫁:smile_o03:
妳廣告內已說明
他們給了妳按摩飛:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-29 08:02 PM 發表 查看引用來源

你又幾時先收手放過我:smile_o10::smile_o02:
你是不是德興城嫁:smile_o01:
點解成日要咬住我d水立方報告
我代表正義 :smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-29 07:50 PM 發表
水立方d野
佢同我講呢間公司
以上2項目都要寫小費
妳唔底得:smile_o10: ...自己去開間啦

唔好喺倒派膠報啦:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-29 08:16 PM 發表 查看引用來源

妳唔底得:smile_o10: ...自己去開間啦

唔好喺倒派膠報啦:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:  
愛國萬歲
胡姬日報好可能是全國最好的報章:smile_o01:

多謝報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆