41 12345
上一頁下一頁
發新話題

新人薦場 - 睇小新..不如睇我啦...

收藏  |  訂閱
40  8.5k

新人薦場 - 睇小新..不如睇我啦...

由於正ac 太多人知:smile_34:…所以換個新帳post 費時d 老朋友知la~~XDD ..睇大家ge post 就睇得多post 都係第一次寫得麻麻地唔好怪......

我記得由我第一次冇左隻豬之後:smile_13:遇過好多不同的男人有新手..老手係未試豬仔:smile_45:不過應該唔好食我都係中意d good skill ge 男人可以我服侍佢之餘我又舒服….
回憶太多不能盡錄就講而家ge 男人

唔知關唔關事呢其實我而家係做緊人情婦:smile_44:我知天地不容拆散人家庭..不知羞恥但呢個大我差唔多20年的男人佢的溫柔..佢的肉緊..加上些少罪惡感...亦懷住做第2好過做第1 的心態...令我有留下來的原因:smile_35:…….

通常我同佢如果我屋企冇人佢多數接我收工然後食飯再上我屋企..如果屋企有人..就會去爆房
咁我記得有一晚….食完飯之後我全家都返通宵自然成間屋都係我地la…我記得果日我公司出完funtion …

我成身汗一路要喊住要沖涼沖完涼後好自然咁同佢黎左一次通常第一次都好例行公事插完之後就沖涼…:smile_24:分開沖...屋企浴缸太細了

沖完涼時..當時差唔多1..做緊小新我就著住黑底底再外加一件大碼扣鈕恤衫 .. 佢只著住條底底我地係廳食煙睇小新:smile_34:我訓係佢大脾一齊笑..望上去佢超似衝上雲宵ge 吳震宇(所以我成日叫佢亞sam)…佢問我做乜:smile_14:…我話冇野呀其實係小妹妹就仲未夠喉一路痕下痕下咁….佢隻手好自然放係我個胸上面….咁我就引下佢… “..um … “ 不停低聲地發出呻吟聲佢又唔出聲..繼續睇小新佢真係好中意睇小新雖然係咁但佢隻手已經放左係我右邊ge linlin 上面一時好似禁制..一時打圈圈一時輕掃搞到我好想要:smile_22:

係第一次唔夠喉ge 情況下我除左條under … 自慰起上黎….佢見到我咁...依然冇出聲但另一隻手放左係我左耳全身全敏感ge 部位都搞緊….就黎頂唔順….我就除左件白衫….佢就專攻我個胸但隻眼繼續睇電視…shit … 我咪加快我隻手ge 速度搞妹妹….叫得超大聲佢就將隻手去探一探妹妹…. 低聲係我耳邊話好濕呀”…果時..妹妹已經處於極想要ge狀態大脾都係水我話 : baby …我好想要呀….其實我個頭枕住小samsam … 一路都feel 到佢好硬但佢又扮冇野我就反客為主一手除左佢條un…跪係佢面前..錫小samsam .. 但可能技術有限佢只係合埋對眼冇發出任何聲音...

feel 到佢可以餵妹妹時我準備坐上去點知佢話 : 我攞dom 我就坐係sofa 上面等佢佢攞左一個出黎拆緊ge 時候我就繼續錫小samsam .. 佢企係度..一下下咁插入我個口度插得好入….

唔知點解我一直都覺得我係識口交但經此一役後..我先知原來係咁錫小samsam 都係我ge 口水以前錫時..我都唔會濕但妹妹就一路流口水..我又流口水….完全食唔哂頂到好入佢就開始渣住個dom呻吟….見到咁馬上黎個69 … 我第一次覺得男人ge棒棒係咁好味佢就進攻我ge 妹妹超舒服用條脷不停打轉….好痕..好痕好想佢插入黎好想比佢充滿我佢好似feel 到咁就馬上帶套插左入黎一下一下頂得好入我諗佢都比我含到好舒服samsam 好硬好大咁插入黎我就不停地叫叫到我咳佢就放慢左速度….我就叫 : 老公..baby … 唔好停..唔好停..比哂我..cool 得佢條頸好實係咁錫佢耳仔我完全冇反抗能力不停任佢插..任佢吊我我叫得越肉緊..佢就插得越大力….大約10分鐘後佢攬得我好實後出左我亦都不停喘氣享受高潮帶比我ge 快感….佢抽返出黎清理一下

我就超級無力大字型攤係sofa 當我企起身時….我企唔穩..跪低左..佢見到即刻撲過黎問我係咪低血糖(佢做消防所以特別敏感) … 我話 : 傻瓜 .. 係太舒服….

佢笑住望住我深情一吻後互相擁著……

到左 先.....

:smile_o12:
樓主形容得好到肉

引用:
原帖由 mister.yakult 於 2009-9-29 01:50 AM 發表
:smile_o12:
樓主形容得好到肉
多謝哂:smile_30:

引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 01:52 AM 發表

多謝哂:smile_30:
睇埋下面果part
原來對手係消防:smile_o12:

講真 係唔係勁d? 我係男人都想知

你男友真温柔,又細心,怪不得你捨不得他

引用:
原帖由 mister.yakult 於 2009-9-29 01:57 AM 發表
睇埋下面果part
原來對手係消防:smile_o12:

講真 係唔係勁d? 我係男人都想知
講真...

我覺得女人都中意一時粗獷 d 一時溫柔d ...
佢地平時唔使出車時...係匿埋係局入面不停做gym ... 我問過佢 : 做咁多..唔怕荷爾蒙太多呀..

我男人可能平時操得多...屋企個女人又唔多理佢(佢地冇行埋成年) ... 一晚幾次都ok

引用:
原帖由 pns496 於 2009-9-29 02:00 AM 發表
你男友真温柔,又細心,怪不得你捨不得他
一時時la~

引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 02:05 AM 發表

講真...

我覺得女人都中意一時粗獷 d 一時溫柔d ...
佢地平時唔使出車時...係匿埋係局入面不停做gym ... 我問過佢 : 做咁多..唔怕荷爾蒙太多呀..

我男人可能平時操得多...屋企個女人又唔多理佢(佢地冇行 ...
所以你覺得女人係中意大隻定瘦? (假如無得比你揀中間):smile_o01:

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆