請問 2-5-8

收藏  |  訂閱
9  822

請問 2-5-8

請問 2-5-8, 如果唱完k過夜, 係未要比200 坐枱, 再加800 過夜, 即係要1000 ?? 定係比800 就得 ??

引用:
原帖由 Kwong_20082009 於 2009-9-26 12:45 PM 發表 查看引用來源
請問 2-5-8, 如果唱完k過夜, 係未要比200 坐枱, 再加800 過夜, 即係要1000 ?? 定係比800 就得 ??
我以後都敢唔去啦,上次去k,全程坐檯俾左200,跟住插左佢一q又俾左500,過完夜第二朝又倖多800,計落要成1500:smile_27:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-9-26 12:50 PM 發表 查看引用來源

我以後都敢唔去啦,上次去k,全程坐檯俾左200,跟住插左佢一q又俾左500,過完夜第二朝又倖多800,計落要成1500:smile_27:  
有点大场规定,試枱三十分锺唔要200,继绩500,上房800,过夜另议

我都好想知實際點計法 ... :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-9-26 12:50 PM 發表 查看引用來源
C-hing 真係比人當水魚0係咁堃 ~
點會逐次的 去比錢?!

係坐完檯唔想去開 Q 先比 200
坐完檯又想去開Q,係開完Q 先一次過找數 比 500
坐完檯又想去過夜,係過完夜第二朝 開埋晨早Q 先一次過找數 比 800 喎

咁先稱為 2-5-8.,但大場的會有 3-6-8. or 3-6-9.

引用:
原帖由 十五妹 於 2009-9-26 12:54 PM 發表 查看引用來源

有䪴大��定,試𦭵三十分擪唔要200,䬠𥄫500,上房800,�夜另㲋
你果 d 一定係高級大場 ~
一般坐落未過 10分鐘左右,
你望真睇唔合心水,又或格晒手 ~ 就最好即時退回[不另收費]!

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-26 07:16 PM 發表 查看引用來源

C-hing 真係比人當水魚0係咁堃 ~
點會逐次的 去比錢?!

係坐完檯唔想去開 Q 先比 200
坐完檯又想去開Q,係開完Q 先一次過找數 比 500
坐完檯又想去過夜,係過完夜第二朝 開埋晨早Q 先一次過找數 比 800 喎
...
原來係咁計 ... 多謝師兄指導

坐枱200...1Q500...過夜800...唔係話加埋晒架...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

哈哈,條女發達啦,多你這樣水魚,計算是最後目的數目呀

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-27 02:47 AM 發表 查看引用來源
坐𦭵200... 1Q500.. .過夜800... 唔係話加埋晒架...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
條友唔識又唔問,又自作聰明 ~
坐佢個囡囡 又唔知點同佢溝通,見每次都有錢收 咪照收囉
引用:
原帖由 danny07 於 2009-9-27 11:06 AM 發表 查看引用來源
哈哈,條女發達啦, 多你這樣水魚, 計算是最後目的數目呀

前往最後回覆