星期一(21/9) 沙灣仁k 無相報告 - (d台4台同步)

收藏  |  訂閱
25  2.3k

星期一(21/9) 沙灣仁k 無相報告 - (d台4台同步)

星期一成3點幾先出post 去沙灣, 都估都咁趕可能無咩c 兄會去架喇

不過都俾我搵到兩個, 一個4台., 一個d 台既, 都算好彩

個日可以早d 收工, 就約左兩個c 兄六點沙田等
過左關都係七點左右, 諗住lee d時間會塞車啦, 點知鬼咁順, 未夠七點半已經上左k 房,
今次都係鳳x, 可能係星期一仲要七點鬆d 就到左, 都好多囡, 我地都睇左三四十條女左右啦,
個兩位c 兄都搵到心頭好, 我自己就都係搵番上次個個大包米囡囡, 貪佢有service, 坐低個d 囡個個都要十真空, 抽水容易嘛
跟住都係個d 野啦, 飲酒, 骰盎, 摩摩渣渣咁囉, 十二點左右有個c 兄上左房,我同另一個就無上,
原來諗住十二點左右就走架喇, 點知個fd 十點幾打黎話上緊黎, 等埋佢wo, 結果玩多左兩個鐘, 成兩點先走
七點幾飲到二點幾, 叫左打半, 埋單唔使六百, 每人都係150, 抵玩............

有人話沙灣唔俾上房, 又話要上房登記
我唔知係場唔同既關係定點, 近兩次上去都無問題, 上房同係k 到都玩得好開心...........

七點幾飲到二點幾, 叫左打半, ....埋單唔使六百,

thats why our economy is so bad

引用:
原帖由 o靚仔南 於 2009-9-23 04:23 PM 發表 查看引用來源
七點幾飲到二點幾, 叫左打半, ....埋單唔使六百,

thats why our economy is so bad
仲要存左半打

回覆 1# 的帖子

每人150 ... 抵到爛 !!! :smile_46:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-9-23 16:25 發表
仲要存左半打
囡囡忍左一打:smile_03:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-9-23 04:37 PM 發表 查看引用來源
囡囡忍左一打:smile_03:
淨系忍熱茶同渣波

肆個人未計女,七點幾飲到兩點,半打酒可以飲咁耐!確實匪而所思:smile_41:

引用:
原帖由 bonexbone 於 2009-9-23 04:52 PM 發表 查看引用來源
肆個人未計女,七點幾飲到兩點,半打酒可以飲咁耐!確實匪而所思:smile_41:
巴打
睇清楚d 先, 係叫左打半, 買一送一, 之後部長有送

引用:
原帖由 飛機王 於 2009-9-23 05:13 PM 發表 查看引用來源

巴打
睇清楚d 先, 係叫左打半, 買一送一, 之後部長有送
哦~原來係我眼花!:smile_30:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-9-23 04:25 PM 發表 查看引用來源
仲要存左半打
ching ... 你點知架 ? 唔通你有份玩 ? :smile_30:

前往最後回覆