--未試過經皇崗過,想問: 係咪一定要幫襯黃巴士?--

收藏  |  訂閱
15  540

--未試過經皇崗過,想問: 係咪一定要幫襯黃巴士?--

hi 我個人比較好學

平時北上都係經 MTR上 ~

但又唔想花錢去試皇崗關口

但又想知道下d野..

想問下... 喺香港落馬州關口比香港入境人員check 左hkid 之後,   要去 大陸嗰邊個關口..
咁係咪硬性一定要坐黃巴士呢 ?

(平時我地搭港鐡係用自己腳步行去當地關口架痳.. 咁皇崗嗰邊又點架呢 ?)

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-9-23 02:26 PM 發表 查看引用來源
hi 我個人比較好學

但又想知道下d野..

想問下... 喺香港落馬州關口比香港入境人員check 左hkid 之後,   要去 大陸嗰邊個關口..
咁係咪 ...
可以行路去既:smile_40:

引用:
原帖由 永不沈船 於 23-9-2009 14:28 發表 查看引用來源

可以行路去既:smile_40:
認真喎 我真係唔知 係咪得 ? 由香港關卡行去大陸關卡要幾多分鐘呀 ?

你咁樣,唔好一個人上去添呀!:smile_45:

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-9-23 02:26 PM 發表 查看引用來源
hi 我個人比較好學

但又想知道下d野..

咁係咪 ...
係............

引用:
原帖由 瀏覽器 於 23-9-2009 15:41 發表 查看引用來源
你咁樣,唔好一個人上去添呀!:smile_45:
why呀 ?????

引用:
原帖由 飛機王 於 23-9-2009 16:18 發表 查看引用來源

係............
冇行人路 ??????????

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-9-23 04:37 PM 發表 查看引用來源

冇行人路 ??????????
有!
不過唔柒俾你行!
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 23-9-2009 16:41 發表 查看引用來源
有!
不過唔柒俾你行!:smile_30::smile_30::smile_30:
點解呀 ? 係咪官商勾結呀 ?

係喎..咁羅湖口岸咁多年硬性要幫襯鐵路先得 係咪又係勾結呀 ?

引用:
hi 我個人比較好學

但又想知道下d野..

咁係咪 ...
(平時我地搭港鐡係用自己腳步行去當地關口架痳.. 咁皇崗嗰邊又點架呢 ?)

幾時會唔用自己腳步行去當地關口?

前往最後回覆