48 12345
上一頁下一頁
發新話題

比我SL"局" 住我射精入佢度~

收藏  |  訂閱
47  25.7k

比我SL"局" 住我射精入佢度~

我之前有個SL,人地女友黎既。有次我比個佢"局" 我射精入佢度~

我地之前做愛不嬲戴套既,因為佢冇protection,我當然唔想搞大佢~

有次同佢做,佢自己主動坐上我度,女上男下咁。

我見佢咁大膽都好surprised,因為我地之前未試過冇戴套; 即係我條野基本上冇直接接觸過佢陰道~

條女咁坐上黎,我第一次真實咁feel到佢陰道既濕同暖,我舒服都唔想停,我仲好high咁呻吟話: "好舒服呀~~ 好舒服呀~~ 真係你黎咖~ 好舒服呀~~ "

我地un左冇耐,條女自己話: "我岩岩m完,唔駛驚喎,不如試下咩咯~?"

佢話 "試下咩咯",即係暗示叫我試下射入去比晒佢!

嘩! 女仔自己出聲"邀請" 我射精入佢度,我梗唔停啦!

咁我地就繼續un囉。好死舒服呀! 之前戴開套,第一次可以真實咁feel到一個我心愛既女子既身體!

最後我以女上男下咁出,終於射左精入佢體內!

因為條女坐住係度,佢起身時都拎定紙巾、攝埋佢妹妹度準備兜住我d精。

佢起身個一刻,我見到我d精液已經流緊出黎,沾住係佢d陰毛度流緊~

no 1覆咗至睇:smile_o12:
ching小心喎無100%安全架:smile_o08:

內射幾正.....:smile_03:

回覆 1# 的帖子

好正的遭遇~!
之後有無第二次再內射~?

點解人地成日都d咁既機會??

thanks for share

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-9-15 12:28 PM 發表 查看引用來源
好正的遭遇~!
之後有無第二次再內射~?
有。之後耐唔耐佢都會襯m 後d所謂安全期比我射精入佢度!

引用:
原帖由 Legend123 於 2009-9-15 12:03 PM 發表 查看引用來源
我之前有個SL,人地女友黎既。有次我比個佢"局" 我射精入佢度~

我地之前做愛不嬲戴套既,因為佢冇protection,我當然唔想搞大佢~

有次同佢做,佢自己主動坐上我度,女上男下咁。

我見佢咁大膽都好surpri ...
真幸福....都唔知幾耐未試過內射lu.................:smile_o16:

引用:
原帖由 Legend123 於 2009-9-15 12:34 PM 發表 查看引用來源

有。之後耐唔耐佢都會襯m 後d所謂安全期比我射精入佢度!
請問你識唔識人既老公呢?
小心d好woo....

吾一定安全咖喎= =
小心使得萬年船丫

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆