上一頁下一頁
發新話題

這裏多吾多(情侶或夫妻)和另一半有拍床上dv的經驗

收藏  |  訂閱
55  1.6k

這裏多吾多(情侶或夫妻)和另一半有拍床上dv的經驗

我老公由拍拖到現在都會間中要求我和他拍下做愛dv,他有時間便取出來看,好像昨晚他便看我和他一樣去旅行時在酒店和他做愛的影碟,我在影碟看到自己做愛都感覺到興奮,我尼幾日來m,看得我好想要但無得要,老公好衰,他就開心,一路看要我幫他用口吹,其實想知尼到多吾多人會好似我同老公間中做愛時拍下dv留念,日後跟另一半一起看??????

呢樣我從來唔制家.

有得睇無得食咁慘呀?
衝燈嘛:smile_o11:
不過我都唔會拍:smile_o13:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-14 06:01 PM 發表
呢樣我從來唔制家.
老公喎,???

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-14 06:03 PM 發表
有得睇無得食咁慘呀?
衝燈嘛:smile_o11:
不過我都唔會拍:smile_o13:
衝你個頭,,你有無常識,甘好吾衛生呀,,,下,,點解吾會????

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-14 06:10 PM 發表 查看引用來源

衝你個頭,,你有無常識,甘好吾衛生呀,,,下,,點解吾會????
我當然知啦
我從來唔衝燈架!:smile_o13:
個人喜好啫
我反而鍾意對鏡做囉
即時感受嘛
影底始終有機會流出嘛
危險呀:smile_o14:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-14 06:14 PM 發表
我當然知啦
我從來唔衝燈架!:smile_o13:
個人喜好啫
我反而鍾意對鏡做囉
即時感受嘛
影底始終有機會流出嘛
危險呀:smile_o14:
你知衝吾好還叫我去做,,,你好呀,,,,我老公都是這樣的人,也會像你看著鏡和我做愛,,,所以屋企裝修時在衣櫃裏安了一個好大的鏡,有時他和我做愛,,都會打開衣櫃門把大鏡對著大床,,,,這我放心,,因老公把影帶放在夾萬裏,

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-14 06:28 PM 發表 查看引用來源

你知衝吾好還叫我去做,,,你好呀,,,,我老公都是這樣的人,也會像你看著鏡和我做愛,,,所以屋企裝修時在衣櫃裏安了一個好大的鏡,有時他和我做愛,,都會打開衣櫃門把大鏡對著大床,,,,這我放心,,因老公把影帶放在夾萬裏,
咁你之後會唔會同佢睇返:smile_41:

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-9-14 06:30 PM 發表

咁你之後會唔會同佢睇返:smile_41:
當然會呀,尼d作為兩公婆好正常,昨晚先看完

回覆 4# 的帖子

咁依家佢都只係我男友姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆