有個新女同事,返工同出去玩完全係兩個人,仲要好好波,真係好想扑佢

收藏  |  訂閱
27  6.5k

有個新女同事,返工同出去玩完全係兩個人,仲要好好波,真係好想扑佢

佢黎左公司返工唔夠兩個禮拜
尋晚同我地成班同事出去玩
嘩,真係估唔到佢返工個樣斯斯文文
一出去玩,著得又sexy,玩得又放,真係睇唔出,我地成班麻甩仔同事真係起晒痰
尋晚返到屋企,淨係諗住佢件低胸吊帶裙同佢對波,都打左兩次飛機

有冇人有相同經驗
對女/男同事好有性幻想?
甚至乎成為真事,真係搞到?

想下好啦:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-12 20:23 發表 查看引用來源
想下好啦:smile_44: :smile_30:
想下都好丫
以後返工真係唔會悶

引用:
原帖由 alien3 於 12-9-2009 20:24 發表 查看引用來源

想下都好丫
以後返工真係唔會悶
番工先悶呀~ 放工去玩就唔悶啦:smile_30:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-12 20:25 發表 查看引用來源

番工先悶呀~ 放工去玩就唔悶啦:smile_30:
有性感靚女一齊返工
點都唔同d既
希望佢長做喇
唔好做個靚兩個月就走
放工有佢一齊去玩,就真係爆正:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 alien3 於 12-9-2009 20:28 發表 查看引用來源

有性感靚女一齊返工
點都唔同d既
希望佢長做喇
唔好做個靚兩個月就走
放工有佢一齊去玩,就真係爆正:smile_47::smile_47:
約多d囉~:smile_40:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-12 20:30 發表 查看引用來源

約多d囉~:smile_40:
我地成班仔已經諗住個個禮拜都約出去玩
不過佢有拍拖,未必可以咁樣出去玩啦

引用:
原帖由 alien3 於 2009-9-12 08:20 PM 發表 查看引用來源
佢黎左公司返工唔夠兩個禮拜
尋晚同我地成班同事出去玩
嘩,真係估唔到佢返工個樣斯斯文文
一出去玩,著得又sexy,玩得又放,真係睇唔出,我地成班麻甩仔同事真係起晒痰
尋晚返到屋企,淨係諗住佢件低胸吊帶裙同 ...
咁你仲唔行動.....係到得個講字有用咩~~~:smile_o01:

唔通係office妹妹:smile_o04:

引用:
原帖由 alien3 於 2009-9-12 08:35 PM 發表 查看引用來源

我地成班仔已經諗住個個禮拜都約出去玩
不過佢有拍拖,未必可以咁樣出去玩啦
偶像你就好啦!有靚女一齊做野!點都醒神好多!
我工作須要就見到好多靚女....但全部睇得吾食得......:')
唯有好似你甘打下飛機!
佢拍緊拖吾使理啦....至在卜番獲者!
即刻行動試下佢有無興趣玩下先至算!
開頭就一班人好d..但以後下下一班人出去好難成事就真!

前往最後回覆