澳門桑拿dup骨一問

收藏  |  訂閱
11  4.3k

澳門桑拿dup骨一問

大家好 , 本人個朋友想約我去澳門桑拿
佢想開大
但本人不太喜
澳門d 桑拿 (好似打令 , 18 個d...)係咪一定要開大 , 冇得就咁dup骨架 ? 有冇邊間桑拿介紹呀

細路冇去過澳門個頭 , 請指教!!!!!

引用:
原帖由 魯迅 於 2009-9-7 09:10 AM 發表 查看引用來源
佢想開大
但本人不太喜
澳門d 桑拿 (好似打令 , 18 個d...)係咪一定要開大 , 冇得就咁dup骨架 ? 有冇邊間桑拿介紹呀

你要知道(打令)過d叫做浴室一定係開大,而桑拿都有齋揼,但係女女揼多兩揼都想開大,不過如果你真係想齋揼我建意你唔好過澳門啦!哂$哂時間!

引用:
原帖由 魯迅 於 2009-9-7 09:10 AM 發表 查看引用來源
佢想開大
但本人不太喜

打令就一定係開大.
至於其他桑拿場, 係有上海式, 係正宗DUP骨, 但有些場上海式會包起機.

你可以比錢,唔開大,劑叫佢鍊骨同同你傾計,我O念佢O地都唔MIND O既...

想就咁dup骨,都係去18啦,D dup骨女人你見到都唔想起機呀!!:')

引用:
原帖由 steeline 於 2009-9-7 03:26 PM 發表 查看引用來源
想就咁dup骨,都係去18啦,D dup骨女人你見到都唔想起機呀!!:')
多謝師兄!!! 咁呢間可能0岩我!!!!
18 d 女開大得唔得架 ? 呢個場係咩玩法 (有show睇定點呀)
我廢時俾個friend 小呀!!!!
謝謝!!!!

引用:
原帖由 魯迅 於 2009-9-7 03:50 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄!!! 咁呢間可能0岩我!!!!
18 d 女開大得唔得架 ? 呢個場係咩玩法 (有show睇定點呀)
我廢時俾個friend 小呀!!!!
謝謝!!!!
18 的女有一定保證, 你放心好了, 每隔一段時間會開SHOW, 之後D女企晒係度等你揀.

引用:
原帖由 alb 於 2009-9-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

18 的女有一定保證, 你放心好了, 每隔一段時間會開SHOW, 之後D女企晒係度等你揀.
我都係咁話,真係冇可能揀唔啱...:smile_04:

引用:
原帖由 fooltiger 於 2009-9-7 02:40 PM 發表 查看引用來源

你要知道(打令)過d叫做浴室一定係開大,而桑拿都有齋揼,但係女女揼多兩揼都想開大,不過如果你真係想齋揼我建意你唔好過澳門啦!哂$哂時間!
多謝樓主分亨,請再繼績發表、謝謝!

回覆 3# 的帖子

多謝樓主分亨,請再繼績發表、謝謝!

前往最後回覆