大件事 請巴打們幫幫手 唔該

收藏  |  訂閱
3  457

大件事 請巴打們幫幫手 唔該

一星期前同女友做 做做下過程中拉傷左自己細佬條筋 同埋有傷口 流埋血 ,而家傷口埋左口 ,但呢幾日個小腹個位成日脹脹地 好似肚痛咁 但又唔係肚痛 ,細佬有時有dd痕同埋陰陰地痛 ,去小便時有時好似吉住吉住咁,我好怕自己唔知係咪有病,如果要睇醫生 睇咩醫生,點收費 唔該啊:') :')

引用:
原帖由 rockrock1984 於 2009-9-3 06:29 PM 發表 查看引用來源
一星期前同女友做 做做下過程中拉傷左自己細佬條筋 同埋有傷口 流埋血 ,而家傷口埋左口 ,但呢幾日個小腹個位成日脹脹地 好似肚痛咁 但又唔係肚痛 ,細佬有時有dd痕同埋陰陰地痛 ,去小便時有時好似吉住吉住咁,我好怕自 ...
陰齒!?

拉傷條筋仲要有傷口? 你做d咩野高難度動作?

小腹痛係因為你撞到條女恥骨, 試下做果時, 唔好全部插晒入去, 令你小腹唔好撞到佢, 其實做愛都好多技巧, 女性陰蒂係最敏感地方, 只要你做果時, 間中唔覺意咁撞下佢, 佢就好快會高潮, 你撞到小腹痛, 好明顯你下下插到盡....

細佬癢個個男人都有, 如果唔係邊有"R何B"o既d字出現, 你成日著住條底褲+面褲, 天氣又熱, 細佬又焗, 細菌滋生快, 就當然癢啦, 解決方法就係保持清潔, 試下轉著孖煙通或者好似短褲咁o既內褲, 令下體比較透氣...
細佬癢仲有個原因就係生陰蚤, 不過機會唔大, 你檢查下細佬d毛上面有冇d黑色好細點o既野, 不過真係好難搵...如果真係生, 就要睇醫生啦, 我都教唔到你, 話唔定叫你剃晒d毛...

小便時吉住吉住, 我反而覺得係你個人衛生問題, 好多時都係患者有小量尿道炎, 你沖澡果時, 唔該反開包皮, 將你細佬拎出黎洗乾淨, 如果你平時都已經係咁洗你細佬, 就有可能係條女黎M時, 你同佢唔戴套做, 血液流入你尿道凝固, 你排尿果時就會刺痛...

寫完先記得漏o左一段, 細佬撕裂可大可小, 最好睇下醫生, 下次做果時, 要就住黎, 無謂為o左扑一次野, 搞到以後冇得扑...

引用:
原帖由 vrtemjinxx 於 2009-9-3 07:04 PM 發表 查看引用來源

陰齒!?

拉傷條筋仲要有傷口? 你做d咩野高難度動作?

小腹痛係因為你撞到條女恥骨, 試下做果時, 唔好全部插晒入去, 令你小腹唔好撞到佢, 其實做愛都好多技巧, 女性陰蒂係最敏感地方, 只要你做果時, 間 ...
我都係正常咁做 可能粗魯個頭拉傷左細佬,我想問如果去睇醫生 睇普通私家 得唔得 定係睇公立,睇公立 又睇咩科:smile_19:

引用:
原帖由 rockrock1984 於 2009-9-3 07:10 PM 發表 查看引用來源

我都係正常咁做 可能粗魯個頭拉傷左細佬,我想問如果去睇醫生 睇普通私家 得唔得 定係睇公立,睇公立 又睇咩科:smile_19:
泌尿科都冇死架啦, 睇你想俾幾錢架者, 想平就公立, 私家就方便d, 同個醫生多d時間研究下你囉...

前往最後回覆