點樣可以快點口爆出來???

收藏  |  訂閱
25  2.2k

點樣可以快點口爆出來???

我次次都口爆唔到...個女仔吹左好耐(超過20分鐘)都唔出...每一次都係做出來...我好想口爆...:smile_o06:

咁咪插到就出既時候再放入口囉 !! :smile_o12:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-25 01:44 PM 發表 查看引用來源
咁咪插到就出既時候再放入口囉 !! :smile_o12:
我都有諗過...不過好似唔係咁好意思咁...

通常第1q會易d口爆到
玩69 ..,,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-25 02:42 PM 發表 查看引用來源

我都有諗過...不過好似唔係咁好意思咁...
當你砌到條女高潮迭起既時候, 你叫佢做咩都肯啦 !!! :smile_o05:
唔通叫佢吹到爆咩 ? :smile_o13: 攰死佢呀 !!! :smile_o05:
我都係臨射既時候先擺入佢個口咋嘛 !! :smile_o09:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-25 04:51 PM 發表 查看引用來源

當你砌到條女高潮迭起既時候, 你叫佢做咩都肯啦 !!! :smile_o05:
唔通叫佢吹到爆咩 ? :smile_o13: 攰死佢呀 !!! :smile_o05:
我都係臨射既時候先擺入佢個口咋嘛 !! :smile_o09:
等我試吓先...多謝師兄指教...:smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-25 05:04 PM 發表 查看引用來源

等我試吓先...多謝師兄指教...:smile_46:
使咩多謝呀 !! :smile_o10:
當你射緊落佢個口到既時候, 見到 d 精一下一下咁射o係佢條脷同 d 牙個時, 真係好鬼死 high o架 !!! :smile_o12:

回覆 1# 的帖子

自己打jj,打到就射放入去叫佢吮;試下個節奏,試到之後下次可以淨吹的時候知道自己咩位會爆易爆d~

當樓主玩緊口爆時,妳條女會唔會用舌頭刺激你弟弟,同時佢有冇啜/吸你的弟弟?如果女方個口部完全冇郁,就要靠樓主將自己興奮的情緒推高先爆到了。

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-25 05:14 PM 發表 查看引用來源

使咩多謝呀 !! :smile_o10:
當你射緊落佢個口到既時候, 見到 d 精一下一下咁射o係佢條脷同 d 牙個時, 真係好鬼死 high o架 !!! :smile_o12:
唔好再講...我就黎頂唔順啦...

前往最後回覆