上一頁下一頁
發新話題

金蓉遊記之金X遇上老番官X娜二號

收藏  |  訂閱
56  5.9k

金蓉遊記之金X遇上老番官X娜二號

周末下午放工得閒,當然第一件事上主場芙記,是日有抽獎,勁多人,要在候機室等候,反正有空,就留意下有無新機師上場,等候期間連見所有陪訓中的機師都要上場,說真,質素只屬一般。

喝完碗一般的芙水,介乎飽與不飽之間,帶醉意離開(水吧哥哥開了好多支啤酒給我飲) ,臨走在前台見到個似樣的新機師發號仔,終於找到個新目標喇!

下一站到金X找一早去了游泳的大師兄同大佬大。他們就在前台沙發寒喧。

見到矮仔多計主管,問我芙水飲成點,我話一般般,佢問我要不要按多個,我話睇下有無好野,唔好就咪攪喇,費事又唔湯唔水。佢睇睇本部仔,陰陰笑話得啦,包在他身上,叫我快點沖涼換衫…. 好,就信你一次。

之後就沖涼換衫入房,無幾耐主管就帶囡囡入黎,又例牌好高興為你服務。

囡囡號碼為實生號,好面善,之前在活動見過,果時覺得小肥,現在發覺其修了身,索左好多。

她束一頭短髮,眼大大,鼻高高,如論相頭屬場中三甲之列。跟其聊天說起,她一年前也在金X上過班,不過當時年紀少無心工作,只做了很短時間就回老家賦閒,直至上月給她家姐捉了回來上班,問問她家姐是那位,原來就是場中另一靚女陸實壹(綽號老番官X) ,怪不得樣子有七分像,家姐之前兩,三個月找過,說真,兩姊妹連說話的聲音神態也有點相似。如來個雙飛不知怎麼樣,不過其透露未曾跟姐姐同台競技過。

說真的,要比較兩位的話,家姐較有女人味,女友feel,妹妹就較年輕,性格爽直,雖則人有相似,但各有不同味道。

Part 1時老實告訴其已喝了碗芙水,她就擔心,問會不會很難推,但另一方面,雙手不斷試探我的反應,真的口不對心。

Part 2 上下路都開綠燈,不過有少少較剪腳,手探下路只能淺嚐,另外發現她身材比家姐好,更白滑,最後當然美滿完成。

出來時見主管,問係咪無介紹錯呢?佢話重有個老番莫文蔚實陸號,一定要試云云。佢話下星期三有每月活動走秀,今次抽獎會加碼,分三級制,減50、免鐘費及全免三種,跟姊妹場陽光看齊,如就算抽唔中,也送50元現金券下次用,變相中獎機會百份百。

另外在前台見其中、泰式按摩同大堂服務價格調低,跟正規場看齊,原來為方便客人不用按完邪骨另覓正場再按,可以一舉兩得,更加請了個資深正規按摩導師回來為旗下技師再陪訓,即管找次試試手勢如何先!

真的不明白打飛机的心態。
1.到喉唔到肺。
2.又唔係平
唯一可取是腰痛時有人幫手。

恭喜師兄食到好野:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

眼大大,鼻高高 ?!! 射到佢一面都係就啱喇 !!! :smile_04:

多謝ching報告

多謝金big飛機報告

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-8-23 07:06 PM 發表 查看引用來源
眼大大,鼻高高 ?!! 射到佢一面都係就啱喇 !!! :smile_04:
當日第二發,邊有咁好力啊?!:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 chufai 於 2009-8-23 06:40 PM 發表 查看引用來源
真的不明白打飛机的心態。
1.到喉唔到肺。
2.又唔係平
唯一可取是腰痛時有人幫手。
有人鐘意去酒樓食飯,有人愛去茶餐廳,各適其式啦!

打飛機唔係唔好, 要搵到好手勢既好難:smile_35:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-23 07:21 PM 發表 查看引用來源
打飛機唔係唔好, 要搵到好手勢既好難:smile_35:
典為之好手勢呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆