上一頁下一頁
發新話題

送多個post比我愛人,我既大肚回憶錄

收藏  |  訂閱
181  16.3k

送多個post比我愛人,我既大肚回憶錄

自從同左a先生分開之後,當時我未知有左圖圖之前後來有左b先生既出現,不過後來我地亦都係開左,

至於係咩原因,識我既朋友心照啦

我同b先生都係網上識既,有日我係某網開post傾計之後識到佢,咁當時b先生就話好慘,

因為佢屋企人去左旅行佢冇飯食,咁我就話我煮比你食啦好冇?之後第2日我就去左見佢

我第一次見b先生時,佢比我既印象係斯斯文文,高我大半個頭同埋好瘦帶眼鏡既,咁我地

見面之後去左佢屋企樓下間超級市場買野玩煮飯仔啦,當時b先生仲好開心咁話會等食

咁我後來上到佢屋企之後,當日係下午我煮左3餸1湯比佢食,佢食左2碗飯仲話我煮野好好食,

咁食完之後啦,我就執碗入佢廚房洗啦,咁b先生就話幫我手,其實當時佢已經開始有d手多多

攪攪震,輕輕攬住我條腰又或者錫我面面,當時我洗緊碗我就叫佢唔好攪啦我成手泡,不過

b先生點會聽我講,當日我仲要係著背心同埋吊腳褲,個衰老輕輕係後面攬住我之後慢慢錫我

耳仔吹氣入去,再慢慢錫我頸頸,佢隻手仲慢慢摸落我個胸度,我比佢攪到我好舒服我就好細聲呻吟,

其實同a先生分開左都有一段時間我已經冇開波啦,而且我唔興diy,之後b先生見我冇抗拒就慢慢

格住條褲摸落我妹妹度,之後慢慢直接摸入去,個時我係仲洗緊碗既,比佢攪到我濕濕地我忍唔住回

頭主動同佢打車車,之後我地就邊打車車邊入廁所沖涼先,沖涼既時候佢就淨係幫我洗個胸同妹妹,

而我就係咁摸佢細老攪到佢硬晒,咁我地洗好左之後原本我地入房既,點知b先生拉左我出廳,我地去左

梳化玩,b先生示意我坐係梳化度,咁我就乖乖地坐底,之後b先生就同我邊打車車邊摸我個胸,之後就慢慢

係我linlin度打圈,後來b先生叫我分開對腳,之後佢就慢慢向我妹妹進發,用利利係咁錫我陰核,隻手手係

咁搓我個胸,佢見我鍾意咁做之後佢就唔搓我個胸改用利利邊lam我陰核邊用手指插入,後來1隻手指變

2隻插,之後我比佢插到係咁出水同埋有高潮,之後輪到我幫b先生舒服,原來b先生個linlin好敏感,我慢慢

邊lam邊啜,b先生已經係咁呻吟,咁我就慢慢lam落去小b個頭頭啦,之後我lam左小b一陣我再摸埋佢個袋袋,

b先生忍唔住我地就玩69,佢仲邊lam邊用手指插我,玩左一陣之後我地就係梳化玩女上男下,我係咁磨小b,

咁b先生咁係咁搓同lam我個胸,玩左一陣之後我地就轉左陣地,我就扒左係佢張飯台度佢就用狗仔係咁插

我,插插下仲舉高埋我隻腳再用力插,之後我地轉左返房玩佢用男上女下征服左我

我以為我地只會係當ons,點知佢同我講原來對我一見鍾情,後來唔比我走要我做佢女朋友,後來我都唔知

點解我應成左佢,佢屋企人去左旅行個幾日我地晚晚玩煮飯仔,攪野,日日如是

後來當我有左圖圖之後我有同佢講我有左bb,不過冇講比佢知個bb唔係佢,我地既關係佢屋企人完全唔知,

隨住我個肚每日咁大但係都冇影響我地既性生活,b先生反而冇因為我個肚大左而覺得有影響,我地只係轉左

用女上男下又或者男上女下多,話說有一次我地去左會展散步,後來我累咁就坐底左休息下,之後我地傾傾下計

b先生其實係個好有需要既人,當時佢見冇咩人又係咁同我打車車同埋攪我啦,之後仲捉我隻手入去摸佢,後來

我地忍唔住等佢心情平復番我地就行番出去,話說會展附近有個中心,個度3樓有間酒家,個廁所冇咩人去既,

之後b先生就見廁所冇人即刻拉左我入一個廁格,當時佢就只係拉底條褲而我著裙所以只要拉底條褲仔就用

狗仔插我,後來我地攪攪下聽到有人聲入左黎,我地2個都嚇左一嚇,但係b先生好奸咁笑左一笑之後禁住我個

口仲要插得大力d,個時我又叫得不過又知有人係出面不過真係比佢插到我好舒服,因為我有左所以b先生唔怕

佢就內射左我

另外有一次我地一大班朋友入左長洲玩左2日1夜,我地朝早入左去買定晒d野夜晚bbq,我就負責頁野食,因為

我有左所以唔駛幫手抽野,個晚話說我地bbq緊既時候後來醒起有d蝦未拎上去燒,咁我就話我落番去拎,b先生

唔放心就跟埋我落去,因為d蝦未包錫紙咁我唯有即刻做啦,個衰老冇幫我之餘仲係度攪攪震仲摸我,我話唔好

啦,因住d朋友係天台落黎,佢話唔怕因為佢地而家飲酒飲到傻晒,咁我聽到佢咁講之後就放心d同佢打車車,之後

我地就咁係廳度快快手手再次用狗仔式比佢征服左

後來到圖圖出左世一個月之後,我地既性生活開始番,因為b先生話忍唔到唔想我淨係幫佢用口,生完第一次比入

有d痛,不過後來慢慢都舒服番,之後b先生仲話我窄左,可能我順產生圖圖唔剪陰而且個助產士聯針聯得緊掛,

之後b先生仲越插越爽之後就外射左,呢個就係我同佢既故事

後來6月21日係我地分手既日子,之後我地大家冇見過對方,我打得個post係代表我已經重新開始忘記過去唔係搵

sp/ons,唔該唔好再人pm我問我要唔要,多謝大家既支持

支持圖圖媽咪~~~~~~~~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-15 12:12 AM 發表 查看引用來源
支持圖圖媽咪~~~~~~~~~~~~:smile_o13:
多謝你呀,我應該點叫你好呀:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-15 12:13 AM 發表 查看引用來源

多謝你呀,我應該點叫你好呀:smile_o05:
叫我'田心'又得~~~~'思思'又得~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-15 12:18 AM 發表 查看引用來源

叫我'田心'又得~~~~'思思'又得~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
咁我叫你做思思啦:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-15 12:20 AM 發表 查看引用來源

咁我叫你做思思啦:smile_o05:
好呀~~~~~~~~你個post好正呀~~~好到肉呀~~:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-15 12:24 AM 發表 查看引用來源

好呀~~~~~~~~你個post好正呀~~~好到肉呀~~:smile_o12: :smile_o12:
我係個主動既人,對自己愛既人唔會有保留:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

我係個主動既人,對自己愛既人唔會有保留:smile_o05:
我對住佢都係毫無保留~~~~其實我咩都俾晒佢咖哪~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

圖圖媽有左我丫啦..你地唔洗爭啦:smile_o05: :smile_o12:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

我對住佢都係毫無保留~~~~其實我咩都俾晒佢咖哪~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
我而家唔會啦,因為比人呃左2次:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆