上一頁下一頁
發新話題

君悅新招式, 威尼斯貴族, 向西四Q之旅

收藏  |  訂閱
82  13.1k

君悅新招式, 威尼斯貴族, 向西四Q之旅

成兩個月無去過君悅, 星期五放工番屋企換件衫, 就同三個戰友殺上大陸, 係人民南路間小肥羊打個邊爐, 十一點到君悅(正常12:00上去先可以過夜, 打比部長BOOK房講定11:00上房, 可以早過班過夜客簡女, 多D好野食). 四條友一間房, 睇左兩轉我就第一個行動, 簡左件水著白淨大波妹. 入到房都係D ISO 服務, 做完一Q沖涼, 水中簫, 上床body, 毒龍鑽...但係第二Q就試左一招新花式出野. 話說當時我訓係度, 條女係自己對波度茶左D BB油, 跪係度用對波"浪"係我pat pat 下面, 條野啱啱係佢心口. 佢雙手夾實對波, 包住我條野係度上下咁磨. 時視覺, 官能刺激都好正, 磨左十分鐘左右就射左. 見射到佢下巴, 心口, 對波都係精, 加上d BB油攪到對波好油好滑咁, 個feel好似日本 AV咁.

攪完後, 一覺訓醒同班friend 落番深圳, 食d野, 篤下波, look 下 ling, 飲完酒, 就上番我新主場威尼斯貴族. 上到去見都幾多人, 但係唔知係咪高佬經理幫手安排, 按完腳就入得房. 今次本來諗住試新野, 但係諗番上星期條女既服務, 諗諗下都係番食6號. 服務都係咁啦, 正骨, 推油, 解bra 楂波, 打飛機. 唔知係咪同條女熟左(其實都係第二次見), 用隻手包住佢個波, 用手心壓下壓下佢粒lin, feel到粒lin好快硬左, 之後條女個身壓向前, 好似想我隻手包實d佢個波咁, 對腳係咁夾下夾下, d呻吟聲都好似特別淫咁, 唔知條女係咪有d high, 我一向都唔鐘意摸d女下面, 不過我諗應該都幾濕(定係我自己諗多左, 呢d都係條女既戲?)

第二朝訓醒, 見有班人係度裝修緊, 部長話仲有幾日就裝修完, 星期六就過去睇下係咪靚左好多. 威尼斯貴族最唔好就係離向西近, 訓醒本來諗住食飽番歸, 但係飽暖思淫慾, 其中一條死仔話不如去向西行轉, 兩點都唔慌有女啦, 唔啱咪走囉. 但係大家都知, 入得向西又點可能全身而退? 結果行到第三條巷都終於失手, 死係件長腿妹妹手上. 之前出左幾野, 今次攪左好耐, 要好集中先出到. 唔知係咪日頭無咩客, 做完都無話趕住走, 係張床度傾下講下, 比d friend打黎小先派彩走人.

玩完呢3 日 2 夜, 個人散晒咁濟, 下次都係去東莞就唔深圳, 去深圳就唔東莞啦~:smile_27:

C兄咁好精力怕咩呀 :smile_38:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-8-12 01:47 AM 發表 查看引用來源
C兄咁好精力怕咩呀 :smile_38:
我覺得一個trip 2 Q 啱啱好, 不過一上大陸就細佬控制住個人~~

威尼C貴族有冇得開大呀?得機餐咋?

C兄真係好精力~:smile_o05:

精力旺盛!!!佩服

引用:
原帖由 t7 於 2009-8-12 01:56 AM 發表 查看引用來源
威尼C貴族有冇得開大呀?得機餐咋?
問過啦, 無得開大

回覆 7# 的帖子

如果遇到件骨女索d, 冇得執濟就唔多夠喉, 唯有狂揸波起機.

多謝師兄3日2夜報告:smile_34:

多謝師兄好精力報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆