同一個女人, 變左人妻的感覺特別刺激

收藏  |  訂閱
16  6.5k

同一個女人, 變左人妻的感覺特別刺激

上星期六, 同條女傾緊msn, 突然有個人hi我, 好耐冇contact我都忘了她是誰. 佢post張我們既合照先記得係兩年幾前拍過幾個月拖既女友....
問佢咩事突然搵我, 同佢傾左陣先知佢半年前結左婚. 個老公都係網上識, 成40幾歲既台商肥佬, 肯嫁佢無非都係因為錢. 成日都要港台兩邊走, 一個月返黎三幾日, 一個女人悶悶地自然身心西都癢啦, 可能見我以前都幾滿足到佢, so佢諗地我. 佢話可唔可以上我度過夜, 我話我而家有女友, 俾女友知唔得. 我反建議不如上佢度, 佢想左一陣話ok, 不過第2朝係星期日, 可能老公會返so一定要早上就要走, 我即刻同條女講有fd約左我睇波聽日返.........我從來都唔會呃我條女既

佢住奧海城, 好在我都住大角咀..(好方便 ). 上到去, 咁耐冇見老實講我真係唔係太認得, 不過有得食唔食咩. 飲左幾杯紅酒, 同佢攬頭攬頸左幾首老情歌 (iphone~ )就開始作戰, 佢仲同我講 "條佬只係想佢出野, 都冇理我飽唔飽既...今晚我要食滯佢....

搞果張床, 上面就係大大張一幅結婚相. 地方係人地既, 就連老婆都係人地既 .

食左飯再打戲肉
引用:

5. 會員發表性愛報告、性愛經驗分享及心得時,必須一併發出。
( 違者將被關閉主題 )

Good Job!

Well Done MAN!!!!

等你下part

引用:
原帖由 doctorsex 於 2009-8-10 07:34 PM 發表 查看引用來源
上星期六, 同條女傾緊msn, 突然有個人hi我, 好耐冇contact我都忘了她是誰. 佢post張我們既合照先記得係兩年幾前拍過幾個月拖既女友....
問佢咩事突然搵我, 同佢傾左陣先知佢半年前結左婚. 個老公都係網上識, 成40幾 ...
哈哈 咁都有ge 不過支持:smile_40:

引用:
原帖由 doctorsex 於 2009-8-10 19:34 發表 查看引用來源
問佢咩事突然搵我, 同佢傾左陣先知佢半年前結左婚. 個老公都係網上識, 成40幾 ...
支持!支持!:smile_o12: :smile_o12:

支持........

支持!支持!

支持!支持!支持!

師兄, 你都得架:smile_o12:

我禁岩都係住大角咀ge~~~~支持你c兄~~~

前往最後回覆