徵女性朋友去郊遊

收藏  |  訂閱
15  444

徵女性朋友去郊遊

本人男27~~平均2個星期都去一次烏溪沙石灘 or 沙灘 行下海邊輕鬆下心情
現徵女性友人25~35,住葵芳~荃灣 ,要愛好大自然, 點解要住葵芳~荃灣??因為我會來車你 ,太遠唔車~~~
有興趣pm ~~~周未愉快

引用:
原帖由 uncannyoracle 於 2009-8-9 02:56 PM 發表
本人男27~~平均2個星期都去一次烏溪沙石灘 or 沙灘 行下海邊輕鬆下心情
現徵女性友人25~35,住葵芳~荃灣 ,要愛好大自然, 點解要住葵芳~荃灣??因為我會來車你 ,太遠唔車~~~
有興趣pm ~~~周未愉快
:smile_45::smile_27:好矛盾

因為我都住荃涌 ,如果你住黃大仙點車你?? 冇理由特登兜個大圈 ,何況我又唔係有其他咩咩目的 ,只係想多個人一齊行下:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 uncannyoracle 於 2009-8-9 04:20 PM 發表
因為我都住荃涌 ,如果你住黃大仙點車你?? 冇理由特登兜個大圈 ,何況我又唔係有其他咩咩目的 ,只係想多個人一齊行下:smile_o13: :smile_o13:
近先吾駛你黎車姐

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-9 04:44 PM 發表 查看引用來源
近先吾駛你黎車姐
咪係囉:smile_o01:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-9 04:44 PM 發表 查看引用來源
近先吾駛你黎車姐
AR姐...而家係講緊去烏溪沙 ,住葵涌附近順便車埋甘再搵人陪下既意思 , 你知唔知烏溪沙係邊先?你知唔知烏溪沙沙灘果邊除左的士冇車入架??
你個腦諗咩架?  唔通我住葵涌話想揸車去清水灣,問有冇人住香港仔車埋一齊ar??

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-9 06:49 PM 發表 查看引用來源

咪係囉:smile_o01:
真係好..有人同意
引用:
原帖由 uncannyoracle 於 2009-8-9 07:30 PM 發表 查看引用來源

AR姐...而家係講緊去烏溪沙 ,住葵涌附近順便車埋甘再搵人陪下既意思 , 你知唔知烏溪沙係邊先?你知唔知烏溪沙沙灘果邊除左的士冇車入架??
大哥..我知烏溪沙係邊啊...
烏溪沙沒車入埋泊車係附近埋得lor... 諗咁多 又怕遠又話車 人

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-9 07:33 PM 發表 查看引用來源
真係好..有人同意
大哥..我知烏溪沙係邊啊...
烏溪沙沒車入埋泊車係附近埋得lor... 諗咁多 又怕遠又話車 人
香港港女太多,比人就慣
話知你鬼火甘靚任小唔嬲,但系住柴灣...點去車你

係咪港女你自己曉分架:smile_o01:

我話遠近包接送你先怕ar~~~唔怪得香港甘多港女比人任食唔嬲,都冇人面對現實

前往最後回覆