上一頁下一頁
發新話題

Looking for BF (29-39yo)~

收藏  |  訂閱
340  9.4k

Looking for BF (29-39yo)~

女,2x yo。性格樂觀,愛笑,喜歡行山游水影相等戶外活動。愛看書看電影。
尋覓29-39yo男性朋友,性格主動,好動,上進。

想認真識個男朋友都咁難?
自問生活圈子唔算細,樣貌性格也可以,至少不會蠻不講理,也不弄發脾氣。

但偏偏每次愛情總是跟我擦身而過,情人做不了,反而變了知心朋友。
我真的分不清對方的關心care我,是出於朋友定想追我??? 我真的分不清,也很混淆。

我也害怕,那界線一旦逾越,我們拍拖,我們戀愛,重複過往的重複,才發現大家性格不合,然後,我們分手,好傷。
也許這原因,在我有意無意之間破壞彼此的關係,在我混亂的暗示與拒絕中,選擇了做好朋友比較好吧。

我真係想拍拖,想有一段穩定關係,也希望自己的感情生活更多采多姿。
我只係發洩下,冇打算過可以係依識到一個真心想發展的男人。

哈 ~ 咁灰~
做個 朋友丫

唔灰唔灰,只係想發洩下:p
其實我而家生活過得好開心的。
Thanks~

hello
nice to meet U !!
do u have msn !!
PM me !!

咁就不如試下我啦,我三十幾歲都好耐無發過市啦,陰公:smile_42:

引用:
原帖由 Monday 於 2009-8-6 05:52 PM 發表 查看引用來源
唔灰唔灰,只係想發洩下:p
其實我而家生活過得好開心的。
Thanks~
對啊,不必灰呢...視作人生某階段的一些磨練吧!

NICE TO MEET U!

good luck !!!!!!!!

引用:
原帖由 kaya 於 2009-8-6 06:03 PM 發表 查看引用來源
咁就不如試下我啦,我三十幾歲都好耐無發過市啦,陰公:smile_42:
哈哈,u so funny~ :smile_30:

引用:
原帖由 redletterday 於 2009-8-6 06:04 PM 發表 查看引用來源

對啊,不必灰呢...視作人生某階段的一些磨練吧!

NICE TO MEET U!
哈~Meet u again~
磨練....,磨到EQ都高了不少。

引用:
原帖由 Monday 於 2009-8-6 05:35 PM 發表 查看引用來源
女,2x yo。性格樂觀,愛笑,喜歡行山游水影相等戶外活動。愛看書看電影。
尋覓29-39yo男性朋友,性格主動,好動,上進。

想認真識個男朋友都咁難?
自問生活圈子唔算細,樣貌性格也可以,至少不會蠻不講理, ...
好矛盾下wor:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆