上一頁下一頁
發新話題

可以自己一個人住的 30 歲 160 cm 高男仔 , 點解認真找個女友都甘難

收藏  |  訂閱
112  3.3k

可以自己一個人住的 30 歲 160 cm 高男仔 , 點解認真找個女友都甘難

搵左甘耐都系單身  

我 :-

外表一般, 身高 160 cm
大學畢業 , 正當職業, 打算自己搬出來住
沒有不良嗜好, 唔煙, 唔酒, 唔嫖, 唔賭,
平時喜歡看書, 做下運動
生活圈子沒有女仔

認真的女仔可以 add 我, 做個朋友 , 我唔介意女友高過我, 讀書多過我,

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2009-7-12 02:38 PM 發表
搵左甘耐都系單身  

我 :-

外表一般, 身高 160 cm
大學畢業 , 正當職業, 打算自己搬出來住
沒有不良嗜好, 唔煙, 唔酒, 唔嫖, 唔賭,
平 ...
:smile_40::smile_40:支持下先

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 02:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_40:支持下先
身體力行先算支持

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 02:48 PM 發表
身體力行先算支持
:smile_27::smile_30:我精神上

入黎混下吉先!:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 02:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_30:我精神上
我都精神上支持妳支持佢

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 02:56 PM 發表
我都精神上支持妳支持佢
:smile_30::smile_30:你支持精神上支持佢埋得

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 02:56 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:你支持精神上支持佢埋得
妳組織下妳句句子先講啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 03:01 PM 發表
妳組織下妳句句子先講啦:smile_30: :smile_30:
:smile_30::smile_27:快手打過long tim

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 03:14 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_27:快手打過long tim
小朋友過份活躍:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆