上一頁下一頁
發新話題

kate 的 暑 假(暑假結束)

收藏  |  訂閱
346  11.4k

kate 的 暑 假(暑假結束)

暑假結束,謝謝支持,明年或許再見!

本人
18歲,學生,黎緊下學年升F.7,放緊暑假
高170CM 95LB,一個人住
鐘意煮同食,與三隻貓同居

本人不是援交,亦冇做過雞
只識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

岩傾同level可傾電話/見面

只限:28-40歲識飲識食大方得體男士
28歲以下/思想幼嫩  免ADD,不同channel。

Many thanks

P.S

對於試探底線極度反感,先小人後君子

只識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

淨留MSN既PM恕不回覆

不同channel... LOL

引用:
原帖由 RatedRSuperstar 於 2009-6-29 11:13 PM 發表 查看引用來源
不同channel... LOL
有咩幫到你?

回覆 1# 的帖子

hi nnice to meet u
but冇大學程度 ar

引用:
原帖由 chung505 於 2009-6-29 11:21 PM 發表 查看引用來源
hi nnice to meet u
but冇大學程度 ar
咁心智成唔成熟?

回覆 5# 的帖子

check pm la

引用:
原帖由 乳牛B 於 2009-6-29 11:11 PM 發表 查看引用來源
本人
18歲F6學生,放緊暑假

只想識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

28歲以 ...
點解自己係中六而人地冇大學程度就唔岩channel呢?

社會大學畢業!!!!! 唔同channel~~

睇你要求都幾高!!!!

過路人.......

回覆 1# 的帖子

Hi, I have what you post.

引用:
原帖由 乳牛B 於 29-6-2009 23:11 發表 查看引用來源
本人
18歲F6學生,放緊暑假

只想識朋友,無色情,唔玩CAM,NO PHONE-SEX,唔會SEND相

28歲以 ...
Hi Kate, i m new here, cant pm nor do anythg, could u pm me or sthg!?  cheers!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆