上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

個風黎得快, 走得仲快
有心人仕係邊度呀:smile_24:

要求: 25~30歲, 唔煙唔酒唔賭唔瞟, 要對我好保護我錫我疼我, 成熟有風度, 最重要係男性同單身:smile_30: 最好有個寛厚既懷抱可以包住我:smile_13:

我既喜好: 唱K睇書聽歌, 鍾意食野同整野食, 不過係肥左dd:smile_13: (都唔係d架喇)

所有應徵者都要
1. 先介紹自己(年齡, 職業, 興趣)
2. 係呢度出post傾計
3. 出席到function見過面先會考慮
4. 唔會單獨出街街:smile_13:
5. 唔好問我拎msn, 相, 聯絡等, 有需要我會先問你:smile_38:
♥♡♥♡除左自己想徵, 仲希望幫幾位好朋友徵到their cup of T♥♡♥♡

8月份活動預告
09/8 唱K

09年活動巡禮
26/7 吸吸書卷味啦
25/7 MK RED BOX唱K+飯飯
18/7 MK哈利仔+天機棧飯飯
04/7 西貢釣墨樂
30/6 cwb通頂k
16/6 紅煙窗buffet賀清純同小妹生日
13/6 MK Neway City唱k+泰國半自助餐
28/5 Mega Box CEO K dinner buffet
10/5 cwb neway k dinner buffet
02/5 長洲一日海鮮游
26/4 大尾督踩單車+燒烤王bbq
19/4 Neway City K-buffet
10/4 CWB百里香飯飯+滿記糖水+信和Neway唱k
04/4 cwb小肥羊任食下午茶+JP睇<勇闖魔域山>+Dogside cafe dinner
29/3 MK Broadway睇"妖夜尋狼前傳之狼神誕生"+泰國半自助餐
22/3 維園花展+red box唱K
08/3 Neway City唱K+五月花放題
22/2 cwb五月花放題
23/1 花市+打邊邊

到呀:smile_34:

仲唔係我第一:smile_o11:

09年活動巡禮
04/7 西貢釣墨樂
30/6 cwb通頂k
16/6 紅煙窗buffet賀清純同小妹生日:smile_o05:
13/6 MK Neway City唱k+泰國半自助餐
28/5 Mega Box CEO K dinner buffet
10/5 cwb neway k dinner buffet
02/5 長洲一日無海鮮游
26/4 大尾督踩單車+大尾篤燒烤王bbq
19/4 下午2~8唱k+buffet(mk neway city) 位位$90
10/4 CWB百里香飯飯+滿記糖水+信和Neway唱k
04/4 cwb小肥羊任食下午茶+JP睇<勇闖魔域山>+Dogside cafe dinner
29/3 MK Broadway睇"妖夜尋狼前傳之狼神誕生"+泰國半自助餐
22/3 維園花展+red box唱K
08/3 Neway City唱K+五月花放題
22/2 cwb五月花放題
23/1 花市+打邊邊

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-28 13:41 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咩係3度........

昨日出左,星期2又有,今日都有諗過架,不過落雨
係屋企抖下算lu:smile_13:
係度呀
今日一出街就落雨, bush:smile_o02:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 13:57 發表 查看引用來源

做咩嬲佢,我仲要佢車我們食燒餓鵝:smile_o01:
我都話我冇嬲囉~我冇啦啦嬲乜野呀:smile_o16:

第一版喎..winnie~:smile_15:

我排第幾

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 10:09 PM 發表 查看引用來源

我都話我冇嬲囉~我冇啦啦嬲乜野呀:smile_o16:
即傻佬思覺失調:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-6-28 10:12 PM 發表 查看引用來源
第一版喎..winnie~:smile_15:
30/6唱唔唱k,我們飲酒:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:19 PM 發表 查看引用來源

30/6唱唔唱k,我們飲酒:smile_40:
唔去勒..我又唔飲酒..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆