羅湖村(時x廊)按摩.....有無試過「買鐘」外出?

收藏  |  訂閱
39  3.8k

取消高亮
引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-5-1 11:32 AM 發表 查看引用來源
在羅湖村的村口,過了保安亭之後靠左邊有三家髮廊,裏面有理髮也有按摩。我去過其中一家叫時x廊,正在洗頭的時候,聽到老闆娘跟人家說什麼「買鐘」上街,就是叫客人跟髮廊妹外出「吃飯」了.....

不過,所謂「買鐘 ...
你成日去點解唔自己直接去問下髮廊d人

引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-5-8 01:23 AM 發表 查看引用來源

跟失業人士有什麼關係.....
可以放15日假期

引用:
原帖由 wingon0814 於 2009-5-8 12:05 PM 發表 查看引用來源

可以放15日假期
放15日長假 兼 係 香港 放暑假

引用:
原帖由 祝您好運 於 2009-5-8 11:41 AM 發表

你成日去點解唔自己直接去問下髮廊d人
先向大家查問了解一下情況,到時就不會受騙.....

引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-5-5 08:25 PM 發表 查看引用來源

髮廊妹的流動性很大,有的找到了水魚被包養了便辭工,然後又有新人上工,所以常有髮廊妹說新來的也不足為奇,我在這家時x廊都遇過好多自稱新來的的髮廊妹了.....
水庫過,湖貝.向西.巴丁.蔡屋.黃貝.羅湖.....毎間場做一個月...我都話新呢啦:smile_30:

三年前試過﹐那時還是初哥﹗
買了十個鐘﹐女女便可以下班﹐跟隨便去吃飯﹐再返去女女家裡過夜﹐當然需要再另外給錢啦﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-10 03:39 AM 發表 查看引用來源
三年前試過﹐那時還是初哥﹗
買了十個鐘﹐女女便可以下班﹐跟隨便去吃飯﹐再返去女女家裡過夜﹐當然需要再另外給錢啦﹗
一個鐘幾多錢:smile_41:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-5-3 11:22 AM 發表 查看引用來源
個個都話新做的啦,有無見過話自己老手叮,甘都信:smile_29:
去到邊間做咪話果間做咗冇幾耐囉:smile_14:

時x廊樓上有HJ

引用:
原帖由 hknumber.com 於 2009-5-10 01:32 PM 發表

時x廊樓上有HJ
你試過了嗎?有沒有好介紹.....

前往最後回覆