上一頁下一頁
發新話題

飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
229  64.5k

取消高亮
下次預埋我呀??????

出去玩就話姐 自己條女喎:smile_29:

你好大方:smile_04::smile_04:

點都好 多謝你分享

引用:
原帖由 d1barry 於 2008-10-11 12:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_24: 你條女咁為你前途着想呢D女:smile_24: 奇女子也
咁我女友都係飲大左先係咁姐

引用:
原帖由 cmm419 於 2008-10-11 12:07 PM 發表 查看引用來源
樓主打算以後用咩態度面對女友呢?"
之後我同女友相處都冇咩特別,反而好左...

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-14 10:36 AM 發表 查看引用來源
之後我同女友相處都冇咩特別,反而好左...
早晨啊
但係有冇同你女友傾番上次多P既事?

你條女就high到爆啦

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-14 10:39 AM 發表 查看引用來源

早晨啊
但係有冇同你女友傾番上次多P既事?
我女友之後都有同我講過果晚d野,佢話原來3p好刺激,好high。

佢又講左佢之後同m在浴室做左d咩(不過我未有時間打,因為好忙)

不過佢有問我like唔like玩3p。
都有同我講佢想再試下,不過其中一個人要係我佢先會試,因為安全d wor

thx for sharing ~~ ur girl fd:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-14 12:25 PM 發表 查看引用來源
thx for sharing ~~ ur girl fd:smile_04: :smile_04:
可能佢gf都好high呢!

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

咩事 , 你條女黎架喎:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_39:
你等住戴綠帽:smile_08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆