上一頁下一頁
發新話題

飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
229  64.5k

取消高亮
引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:09 AM 發表 查看引用來源

不過我宜家都接受唔到自己條女同其他仔
一齊玩多P
始於影響感情
咁又未必:smile_40: 可能仲好左呢......兩男一女咋我講:smile_30:
如果睇住另一條女搞bf,訓醒仲唔罰佢頂痰罐:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 超級女人仔 於 2008-10-7 10:20 AM 發表 查看引用來源
咁又未必:smile_40: 可能仲好左呢......兩男一女咋我講:smile_30:
如果睇住另一條女搞bf,訓醒仲唔罰佢頂痰罐:smile_41: :smile_30:
咁如果你bf睇住另一條仔搞你,你估佢又會點呢

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-7 10:40 AM 發表 查看引用來源
咁如果你bf睇住另一條仔搞你,你估佢又會點呢
van van,你同你經理同女友果2次,你地2個都係內射??

continue the story pls~~
it seems ur gf enjoy with M more wor~~

Thanks for your {gf} sharing

[url]http://www31.188channel.com/viewthread.php?tid=8252058&;extra=page%3D1[/url]
your gf may tried Mr.M la..:smile_38:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:46 AM 發表 查看引用來源

van van,你同你經理同女友果2次,你地2個都係內射??
我地果兩次都唔係內射,不過佢地之後在浴室內....我就唔知:smile_13:

引用:
原帖由 badhotdog 於 2008-10-7 10:55 AM 發表 查看引用來源
http://www31.188channel.com/viewthread.php?tid=8252058&extra=page%3D1
your gf may tried Mr.M la..:smile_38:
哈哈..絕對唔會係啦...完全冇關係,我用M代表只不過是M=manager

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-7 10:55 AM 發表 查看引用來源
我地果兩次都唔係內射,不過佢地之後在浴室內....我就唔知:smile_13:
冇內射都好D,只少你條女唔會咁易有BABY
到時真係唔知邊個
不過你之後對住你個經理,佢有冇成日提呢件事?

我都想試吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆