上一頁下一頁
發新話題

難得遇上骨技高手

收藏  |  訂閱
166  34.4k

取消高亮
$200  揾阿婆打飛 G?

尼度d新人真係膚淺 !

回覆 8# 的帖子

No. :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 zz888 於 2009-4-14 10:27 PM 發表 查看引用來源
講到明141又係槍手一個,喂C兄今次收了幾錢呀????????????????
有睇開我嚮尼個討論區出包膠既C-Hing 都知,我係唔會胡亂咁出包膠。就係因為有d好似你尼類咁既人嚮度惡意中傷,才令我感到冇引而減少分享我既經歷。

引用:
原帖由 pm769 於 2009-4-14 08:07 PM 發表 查看引用來源
尼排經常頸緊膊痛,睇過醫生食過藥都冇好轉。上個星期搵左個樓上骨做過一次推拿,但都係冇乜料到。早兩日假期,上141網見嚮SSP有檔標榜泰式按摩、通淋巴、色情免問既樓上骨,90分鐘服務都係收二佰蚊。打電話去問清楚 ...
唔好亂做推拿, 越做越差!

引用:
原帖由 pm769 於 2009-4-14 08:07 PM 發表 查看引用來源
尼排經常頸緊膊痛,睇過醫生食過藥都冇好轉。上個星期搵左個樓上骨做過一次推拿,但都係冇乜料到。早兩日假期,上141網見嚮SSP有檔標榜泰式按摩、通淋巴、色情免問既樓上骨,90分鐘服務都係收二佰蚊。打電話去問清楚 ...
請問係金滿樓還是康泰:smile_41:

引用:
咁 c ching 有無頂唔順要出火呀??

回覆 1# 的帖子

ching ,好嘢,我想試下,where.....thanks

難得遇上骨技高手

ching,

心心思,好想去呀!

引用:
原帖由 xyz88888 於 2009-4-15 12:01 PM 發表 查看引用來源
請問係金滿樓還是康泰:smile_41:
係嚮康寧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆