上一頁下一頁
發新話題

難得遇上骨技高手

收藏  |  訂閱
166  34.4k

取消高亮
收到樓主pm,唔該晒。book咗明天,稍後寫報告。

回覆 138# 的帖子

C hing 請 PM 給我。

謝謝

師兄可否pm我有關價錢及地址呢

唔好為呢啲人勞氣,師兄可PM我嗎?
引用:
原帖由 pm769 於 2009-4-15 11:11 AM 發表 查看引用來源

有睇開我嚮尼個討論區出包膠既C-Hing 都知,我係唔會胡亂咁出包膠。就係因為有d好似你尼類咁既人嚮度惡意中傷,才令我感到冇引而減少分享我既經歷。   

引用:
原帖由 alexmopiko 於 2009-5-12 09:52 AM 發表 查看引用來源
Ching, PM me please.

[email protected]
C-Hing 想弄清楚你個 e-mail Account 係咪堅架 ! 唔似系本洗地喎 !

回覆 1# 的帖子

我都想要電話及地址, 可否PM我

#142 及往後既 C-Hing 都已 PM 及電郵,please check !

引用:
原帖由 pm769 於 2009-5-12 10:16 PM 發表 查看引用來源
#142 及往後既 C-Hing 都已 PM 及電郵,please check !
收到,謝謝 C hing

轉貼 from other forum::::::::::::::

骨隱大起.心思思要試下呢件揼骨高手. 以下乃詳情. 與各位老友分享下

上周四下午致電阿May, Book 了周五下午1:30分去帮趁佢. 周五遲了10分鐘抵達. 地點近黃道益大招牌. 電梯很細. 上了3樓. 入房嚇了一跳. 蹤橫慾海骨埸廿多年. 未見過咁細的套房. 只能擺下按摩牀. 浴室也少得可憐.

由於遲了, 阿May二話不說, 就叫我全脫衣服, 凉也無冲, 即刻開工.

May份熟熟女, 45崴+, 帶有大陸口音, 波大但不靚. 典型死九一件. 心腍志在揼好骨. 又吾係做人世, 死九就死九啦   

先來踩油背, 現今很少人尚識踩油背. 閑談中, 知阿May 師承灣仔鵝頸橋之新瀛宮. 此場以揼骨出名. 以往曾去過幾次. 都頗滿意  

佢踩油背吾錯. 够力水. 因我之頸及腰背特別累. 故要求阿May集中踩那里. 有30分鐘左右. 然後再用手按. 力水都吾錯. 但穴位一般.

再下來踩小腿. 很痛, 很鬆但不全面. 只踩了小腿之其中一面.   

稍後戲肉到, 翻身做淋巴按摩. 她手勢還可, 但不喜她大吹大擂, 說市面很少技師會做淋巴按摩, 又介紹功能及各項保健作用. 口水多個茶   想想我也是骨場常客, 有乜吾知, 有乜未試過啊. 返而阻住我亨受及休息...

吾講呢一筆, 揼骨途中佢有好九多電話. 延誤了揼骨的連冠性. 也是要彈之處.

可May更建議可以出火, 加收50元. 看看她的死九樣, 50元事少, 但廢事枉用了種孑. 留翻比其他有緣人好Q過....  

仲有不滿之處. 本來成個揼骨個半鐘. 應該3:10才結束. 但阿May約了下個客3點. 2:55分就要我起身, 又話水電費, 要500元一個月. 意即若我無真需要, 就吾好冲涼啦... 感覺真係吾好. 可能生意太好之故.

阿May更告知6月初會搬去大埔道, 她租了一層樓, 两房一廳要5000元. 現在之套房只要1800元. 河May 不違言到時地方大了又貴了, 一定要加价. 現在是200元两粒鐘(即90分鐘). 而且到時佢會請人及教人淋巴按摩.  分2-3更營業云云....

總括而言, 可May揼骨有一定水準. 咁嘅收費, 可以接受及一試. 但我對佢之總評价一般而矣. 坊間尚有好多好骨手. 唯盼下次揾個件更好貨色.   哈哈哈

祝各位安康, 拮多D女.

我都有同感,樓主的介紹文章有少少誇大。

[email protected]

堅過石堅
英國account

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆