上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

取消高亮
引用:
原帖由 honey_harmony 於 2008-2-14 12:19 發表

我就係想佢變得激d....有無方法??
honey_harmony與傻貓貓~

其實呢樣野好睇佢本身性格
每一個男人都有野獸既一面
其實越保守既人,佢既野獸爆發力可能更強都唔定~
但係要好小心,平衡得唔好,佢又有可能會卑視你(男人好麻煩...)

要佢改變,首先要知佢依家諗緊乜~
你搵一次
搵機會矇住佢雙眼(呢點好緊要,要佢沉入黑暗氣氛中...)
慢慢用手指刺激佢下面(記住要慢慢舐濕自己既手指,再幫佢慢慢打jj)
你見佢開始興奮,再係佢耳仔邊講野,舐下佢耳仔,輕輕呻吟俾佢聽,再慢慢引導佢講出佢既性幻想
一定要佢講真話,鼓勵佢講俾你知,你話你想盡量滿足佢,無論幾不堪既性幻想你都可以接受...
睇下佢會講咩先,再作下一步決定~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-14 12:28 PM 發表

但係要好小心,平衡得唔好,佢又有可能會卑視你(男人好麻煩...)

要佢改變,首先要知佢依家諗緊 ...
講得好~蒙住對眼真係易啲講真話架~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 天狗先生 於 2008-2-14 12:26 發表
我懷疑妳男友是故意的。

在第三者在場(雖然妳們在房間,他們在廳),妳的神經繃緊,感受性加強,快感會有所增加。
互相之間懂得用淫語挑逗,性趣加倍,真是一對幸福的神仙眷侶……
我都知,佢,當然係故意喇...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-14 12:28 PM 發表

honey_harmony與傻貓貓~

要 ...
咁似d戲對白ge:smile_40:
女人米一鬼樣:smile_45:

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-14 12:24 發表

你上一個係唔係講你同你bf係小巴度呀?
係呀,冇錯

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-2-14 12:30 PM 發表

講得好~蒙住對眼真係易啲講真話架~:smile_38: :smile_38:
蒙住眼真係易d??
咁我真係要試下啦....:smile_40:

其實我一直睇你d post都覺得你同你bf好玩得~其實都幾欣賞你地既玩法,不過換轉我同我gf~我相信佢一定接受唔到連我自己都未必接受到~所以都係入黎比你地引下我入性算囉~

咁點樣提出叫佢矇眼好呀:smile_41:

引用:
原帖由 honey_harmony 於 2008-2-14 12:36 發表

蒙住眼真係易d??
咁我真係要試下啦....:smile_40:
一定易d
咁當然環境都要靜d喇

咁其他都打出黎分享下呀?
我好多時都想描d女水....但又怕比人話非禮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆