上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 13:19 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
說話唔多講...幾隻字講完:明&信你個post up咩,多d post文,唔該...

引用:
原帖由 oichu78 於 2008-2-6 13:38 發表

如果你 bf 叫你同佢 d fd 幾個一齊多 p..
你肯唔肯 ?:smile_13:

仲有 , 你放呢 d 相上來 ?
你有冇諗佢會睇到或認得你 ?:smile_13:
肯唔肯... 要睇下係咩人,有幾多個,最緊要睇下當時係心情喇...

我bf知我上黎出post,我每一個post佢都有睇

回覆 #532 office妹妹 的帖子

完全明白啊, office妹妹

好多人都有佢地another side
係人面前要扮到一本正常, 咸野都唔多講~

其實有時越壓抑, 爆出黎就越狂野...

至於唔相信你既人, 只不過係佢地係唔同既價值觀世界生活o者....
慢慢, 佢地就會知道其實從前既世界係幾咁細架喇.

引用:
原帖由 another_s1 於 2008-2-6 17:51 發表

至於唔相信你既人, 只不過係佢地係唔同既價值觀世界生活o者....
慢 ...
thx~
你呀... hehe~~ bf係咪同你講左點解我要block你個msn...:smile_13:
唔準笑人呀!:smile_22:

人人其實都有兩面架啦!只不過好多時唔係人人都會表露出黎之嘛!

支持office 妹妹:smile_38:

引用:
原帖由 another_s1 於 2008-2-6 05:51 PM 發表

慢 ...
嗯!!
很同意呢!!
所以我很喜歡上來分享自己過往的經驗和感受呢!!
因大家可以暢所欲言的分享呢!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 05:55 PM 發表

thx~
你呀... hehe~~ bf係咪同你講左點解我要block你個msn...:smile_13:
唔準笑人呀!:smile_22:
我都想要你 msn 傾下計啊

sex partner 我有...女朋友我都有,所以唔會要同你 sex,要你 d 相就可以了

:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
我好認同你阿
我自已都係貪得意寫下
我之前係度睇野就多 但寫都係第一次
不過總會有d人唔信
人確實係需要有好多面
去面對唔同既人唔同既事
你要keep住寫阿  我支持你架 hoho 祝新年快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆