上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:35 PM 發表

都有少少架...
我指我同bf係房搞緊果陣時

因為唔出得聲既感覺,我成日都覺得好似俾人強緊咁...
有時bf用一隻手完全"黯"住我個咀,唔俾我出聲,個感覺仲似... 都會幾high~:smile_40:
嗯!!
說得一矢中的,那感覺真的很high呢!!

so good...........................

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-2-5 10:19 AM 發表

喔!!
我還未結婚的呀,我講野是隨心而發的,所以有時會寸吓人呢!!
我是在灣仔區返工的!!
灣仔呀???  我都係喎...我係0係英皇附近....妳係邊頭呀?:smile_40:

wowo ... super!

多謝分享

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-5 04:00 AM 發表

:smile_30: ~
你個咀錫落黎我張相度,起碼錫晒我上半身...
u........very  big.....................
hahahah.......
:smile_13:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-5 01:59 PM 發表

灣仔呀???  我都係喎...我係0係英皇附近....妳係邊頭呀?:smile_40:
嗯!!
我是在修頓附近的!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-5 03:36 AM 發表

之前我d post仲可以去搜索度搵到
不過可能引版需要定期清走舊post
所以已經冇lu~
不過都多謝你支持~
咁其實神秘既office姐姐你係幾多歲架?
點解會咁大膽咁分享自己d野既??
現實中既你又係點既人呢.....會唔會又係咁open架?

真系好大,又靚,我真系硬晒!

我JJ一條棒      我好想入你          得唔得呀 ?姐姐仔 ~     (  .  )  .  )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆