上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 15:19 發表

下次叫你bf試下呀....用繩扣住你雙手......撕爛件衫裙等or同剪刀剪爛(咁等係搵d唔要的)
會真好多....同會激好多
可以試下...

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 15:20 發表

試下呀....你強佢....都好玩的....用眼罩漠佢雙眼黎玩.....都好high的
我又麻麻地鍾意做主導...:smile_13:

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 03:24 PM 發表

叫你條女同你玩囉
我d 女唔識老強我...我亦唔識扮樣....我好易笑....
其實我真係我想試一次...但無對手:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 03:28 PM 發表

可以試下...
佢唔肯...我同你玩囉.....hehe

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 03:29 PM 發表

我又麻麻地鍾意做主導...:smile_13:
有時做回一點事....令你bf happy下呀
你bf知唔知你係度post你地的事上黎分享架?

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 03:26 PM 發表

唔lah.....:smile_13:
點解呀?

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 03:33 PM 發表

點解呀?
無女識玩.:smile_39:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 05:05 PM 發表

我想要喎....點算呢??? wahahahaaaa:smile_30:
唔好強我呀....唔好~~~~~~~~~~~~~停呀

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 05:07 PM 發表
我記得第一次同bf玩
我真係好"落力"咁樣反抗
不停叫「唔好、唔好搞我、唔好再搞...」,又好大力咁反抗、推開佢
佢嚇到以為我真係唔想玩,停左手,係咁問我有冇事...
雖然知佢錫住我 ,但係我都忍 ...

我老公話:"好似我比你強奸番多d喔,衰婆":smile_45:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-2-4 03:36 PM 發表

唔好強我呀....唔好~~~~~~~~~~~~~停呀http://www21.discuss.com.hk/images/smilies/mad.gif
係唔好停...定係停呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆