上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-2-4 02:55 PM 發表

:smile_44:我只鍾意同老公玩:smile_30::smile_30::smile_30:

慘啦慘啦...今晚msn會有好多人約我玩老強:smile_43::smile_43::smile_43:
我冇你msn....放心....一定冇我

應該係...hahaha....0個次都係試下咋嘛....

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-2-4 02:55 PM 發表

:smile_44:我只鍾意同老公玩:smile_30::smile_30::smile_30:

慘啦慘啦...今晚msn會有好多人約我玩老強:smile_43::smile_43::smile_43:
我想要喎....點算呢??? wahahahaaaa:smile_30:

我記得第一次同bf玩
我真係好"落力"咁樣反抗
不停叫「唔好、唔好搞我、唔好再搞...」,又好大力咁反抗、推開佢
佢嚇到以為我真係唔想玩,停左手,係咁問我有冇事...
雖然知佢錫住我 ,但係我都忍唔住笑左出黎...:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 03:07 PM 發表
我記得第一次同bf玩
不停叫「唔好、唔好搞我、唔好再搞...」,又好大力咁反抗、推開佢
雖然知佢錫住我 ,但係我都忍 ...
要玩得真先好玩....你咁做.....一定好正好激的

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 03:07 PM 發表
我記得第一次同bf玩
雖然知佢錫住我 ,但係我都忍 ...
妳0個陣個樣係好認真架?? 妳地係即興玩架??

我試過玩....玩度用繩.....又(c)衫咁....真的好正架

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 15:10 發表

要玩得真先好玩....你咁做.....一定好正好激的
係好真
就算淨係講「用力度」
其實係相對
我越大力,佢又要越大力
佢越大力,我又係越大力
用得力多,個感覺就會不其然好真...

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 15:10 發表

妳0個陣個樣係好認真架?? 妳地係即興玩架??
第一次... 我都唔記得係咪即興...
真係冇乜印象係點樣start...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 15:12 發表

係好真
就算淨係講「用力度」
其實係相對
我越大力,佢又要越大力
佢越大力,我又係越大力
用得力多,個感覺就會不其然好真...
但一定忍唔住笑~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆