上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 甜筒華 於 2008-2-4 14:49 發表

咁我又黎搞搞.....:smile_47:
:smile_30: haha~~
你又埋黎執雞呀...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:48 PM 發表

high high地既時候,我都真係話唔埋...
你咁講....真係想見識下呀

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-2-4 14:50 發表
愈反抗愈high:smile_47:

我今晚又搵老公玩老強先.....

妹妹真係偉哥之后最偉大既"發明":smile_30: :smile_30:
唉呀,咪咁講我喇...:smile_13:
你又鍾意玩老強?

你們LIKE玩老強....有冇真的比人試過真正的老強係點呀?

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 04:52 PM 發表

你又鍾意玩老強?
:smile_44:我只鍾意同老公玩:smile_30::smile_30::smile_30:

慘啦慘啦...今晚msn會有好多人約我玩老強:smile_43::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 14:54 發表
你們LIKE玩老強....有冇真的比人試過真正的老強係點呀?
咁又冇...
玩還玩,真就唔係咁好玩喇...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:52 PM 發表

你又鍾意玩老強?
我玩過呀...但我唔熟手玩老強, 我自己唔係好satisfy 自己既表現....佢就話無咩囉...:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 14:51 發表

:smile_30: haha~~
你又埋黎執雞呀...
緊係喇~~~:smile_30:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 14:56 發表

我玩過呀...但我唔熟手玩老強, 我自己唔係好satisfy 自己既表現....佢就話無咩囉...:smile_13:
:smile_30: ... 可能你強得太溫柔~

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 02:54 PM 發表
係男人都鐘意玩這玩意架la,感覺真係正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆