上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:35 PM 發表

都有少少架...
我指我同bf係房搞緊果陣時

因為唔出得聲既感覺,我成日都覺得好似俾人強緊咁...
有時bf用一隻手完全"黯"住我個咀,唔俾我出聲,個感覺仲似... 都會幾high~:smile_40:
如果當時佢地真係入黎搞你.....你估你會點?....你BF又會點呢?

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 02:39 PM 發表

如果當時佢地真係入黎搞你.....你估你會點?....你BF又會點呢?
會hide inside the blanket.

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 14:39 發表

hehe~~
我bf會點,我諗如果你睇過我之前既post,你就會知...

我會點...
我唔知呀,會反抗掛...
但係我驚我越反抗反而會越high...:smile_40:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:43 PM 發表

hehe~~
我bf會點,我諗如果你睇過我之前既post,你就會知...

我會點...
我唔知呀,會反抗掛...
但係我驚我越反抗反而會越high...:smile_40:
SORRY我係新人.....真的冇睇過你之前的POST呀.....你可比會我睇嗎?
咁佢地見你越HIGH佢地越想搞你呀

office...妳唔係會同佢地一齊攪埋呀?!?!:smile_14:

引用:
原帖由 manuelchung 於 2008-2-4 14:45 發表

SORRY我係新人.....真的冇睇過你之前的POST呀.....你可比會我睇嗎?
咁佢地見你越HIGH佢地越想搞你呀
之前好多篇都已經冇晒喇
依家得返兩篇係度
你去「搜索」搵我個名咪得囉...

haha~~但係佢地越想搞我,我又會越high喎...
呢d真係有雞先定有蛋先既問題...

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 14:46 發表
office...妳唔係會同佢地一齊攪埋呀?!?!:smile_14:
high high地既時候,我都真係話唔埋...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 14:48 發表

咁我又黎搞搞.....:smile_47:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-4 02:48 PM 發表

oh no....但願我當時0係妳隔離啦....:smile_13:
妳咁一答, 我都硬左...hahahaha....:smile_30:

愈反抗愈high:smile_47:

我今晚又搵老公玩老強先.....

妹妹真係偉哥之后最偉大既"發明":smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆