上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 22:08 發表

今年實著羽絨大褸架喇...
真唔真空都冇感覺...
好一個真空乳湧行花市:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 10:05 PM 發表

遲d有野分享我就會post上黎架喇...
妹妹我都期待妳快d出新post,妳簡直係我偶像...

keep going, office妹妹

呵呵, Office 妹妹又有新post, 但係每次睇完都只係好羨慕你條仔, 佢真係幾生修到呀!:smile_13:
呀, 幾時一次過show 晒你d簽名相呢, 等我地keep番個collection 都好喎!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 09:39 PM 發表

:smile_14: 下~~
你又覺??
大波版楊怡!!!

good thanks...........

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-2-2 10:20 AM 發表

嗯!!
很有同感呢!!
我也試過和bf在房内做,而他的家人則在外面,那感覺真的很激,因想嗌又不能嗌出來,只能忍着發出唔....唔聲似的,更試過要咬着枕頭來制止自己呻吟呢!!
試過一次 ...
HAHA :smile_30: YESYES...我都試過要UM住佢把口等佢唔好嗌得咁大聲...
我地試過道門半掩... 望到我D屋企人坐o係出面睇TV...
我同佢o係房張床到搞緊... 佢面向門口到俾我o係後面插... 又渣佢對波...
hehe ~~ high爆!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 09:15 PM 發表

架車前排同最後果兩三排都有人,
我地係車既中間位置...
不過因為係深宵車,d人都好似都訓晒咁...:smile_40:
ooo~~ 嘩...可能後面都有人未訓架播~~
不過你污低左基本上都睇唔倒... 淨係知你地影相~haha
都係o係哩到睇你張相爽D~HAHA 大波妹妹~ 你08年都要俾我讚落去~ 勁!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 09:17 PM 發表

~
講開咬,我bf都好鍾意咬我膊頭
好多時仲係好「狼」咁咬...

不過俾佢咁咬法
有時都幾high~:smile_40:
YI!? 但我會咬我女友膊頭架喎~HAHA
不過咬完佢佢又咬返我...
有時插得佢太爽佢都會咬我膊頭~~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-2 10:08 PM 發表

今年實著羽絨大褸架喇...
真唔真空都冇感覺...
但你去行花市都通一通知我丫唔該~HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆