上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

取消高亮
引用:
原帖由 kinkins 於 2008-1-30 10:36 AM 發表
引版有四寶::smile_38: :smile_38:
Office妹妹上圍非常好
Bonnie妹妹最愛唔用套
Sexybaby引死麻甩佬
晴天豬豬床技口技好
:smile_40: :smile_40:
點解我系"床技口技好"呢....... 你又知我得????!!!!! :smile_41:

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-1-30 02:41 PM 發表

順得哥情失嫂意,加多個咪得囉~

引版有五寶::smile_38: :smile_38:
Office妹妹上圍非常好
Bonnie妹妹最愛唔用套
Sexybaby引死麻甩佬
晴天豬豬床技口技好
Joyce搞到男人嘔白泡
:smile_40: :smile_40:
死lor...流晒汗...冇乜覆呢個post~好彩入一入黎睇下姐...換人la~放我上去把鬼咩~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 04:13 PM 發表
大約十點,同bf食完dinner
佢問我上唔上佢屋企,我見冇咩做,就上左去

一入到屋,我坐係梳化開電視睇
佢坐係我側邊,又開始手多多
伸隻手入我件衫裡面,隔住個bra摸我
佢摸到係lace薄bra,問我想唔想除 ...
:smile_14: :smile_14: 又有新野

回覆 #281 晴天_豬豬 的帖子

妳個LOOK似喎:smile_30:

引用:
原帖由 食人倉 於 2008-1-30 11:30 PM 發表
妳個LOOK似喎:smile_30:
why 似呢 ???~~~~

引用:
原帖由 sexy_baby 於 2008-1-30 11:18 PM 發表

死lor...流晒汗...冇乜覆呢個post~好彩入一入黎睇下姐...換人la~放我上去把鬼咩~
哈哈...妳就係1/4寶,:smile_30:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-1-30 11:34 PM 發表

哈哈...妳就係1/4寶,:smile_30:
:smile_42: 煎釀三寶我就聽過...係咪要我做煎釀三寶其中一個?!

回覆 #285 晴天_豬豬 的帖子

妳個 llook 似野性果 d

回覆 #281 晴天_豬豬 的帖子

我第一次上泥,唔係妤識打字,後以多多指教
:smile_13:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2008-1-30 02:57 PM 發表
正呀!!  我男友好似你男友咁就好喇!!
你都可以教到你男友咁的~:smile_40:
再唔係的話,你搵返個sp就可以比到你想要的玩法的:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆