上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

取消高亮
引用:
原帖由 <i>有食唔食</i> 於 2008-1-30 01:06 AM 發表<br />

<br />

<br />

<br />

<br />

<br />
係呀.......得閒去會一會妳先~~!!
<br />
好.....有緣見你啦......haha~~~~~~

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2008-1-30 01:06 AM 發表

你直頭抽水啦...仲會淨係睇咩:smile_45:
咁你都知:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-30 01:09 AM 發表
<br />
好.....有緣見你啦......haha~~~~~~
留低姓名..地址...電話.............一陣好快有人搵妳架喇~!!!!
哈哈哈

我男友得喇....我地做下"運動"先喇.....
good night!!!

就算你bf D fd 唔烏低,就咁直望你心口都夠啦
我想問下有無凸點呀?? :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 hamsubboy 於 2008-1-30 01:13 發表
就算你bf D fd 唔烏低,就咁直望你心口都夠啦
我想問下有無凸點呀?? :smile_40: :smile_40: :smile_40:
件衫咁闊,唔會突到點既...

引用:
原帖由 <i>有食唔食</i> 於 2008-1-30 01:11 AM 發表<br />

<br />

<br />

<br />

<br />
留低姓名..地址...電話.............一陣好快有人搵妳架喇~!!!!<br />
哈哈哈
<br />
有緣系唔需要電話......既.......haha

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-30 01:13 AM 發表
我男友得喇....我地做下"運動"先喇.....
good night!!!
而家做運動呀~~!??
小心冷親喎~~!!

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-30 01:15 AM 發表
<br />
有緣系唔需要電話......既.......haha
有d緣係要人為架麻~~~~!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-30 01:14 AM 發表

件衫咁闊,唔會突到點既...
但係你身材咁勁,更闊都庶唔到你D 身材啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆