上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

取消高亮
引用:
原帖由 <i>office妹妹</i> 於 2008-1-30 12:42 AM 發表<br />
我bf就對顏色冇咩要求<br />
不過佢鍾意我著lace~<br />
<br />
同埋佢鍾意我著tback<br />
成日叫我著tback同低腰褲<br />
一蹲低就俾人睇晒tback邊...
<br />

T-back加低腰褲/skirt.....係我既至愛....... Haha~~~~~

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-30 12:47 AM 發表
<br />

T-back加低腰褲/skirt.....係我既至愛....... Haha~~~~~
正呀...~!!!!!

引用:
原帖由 samuturo 於 2008-1-30 00:46 發表
你個咀引死人啦 ! :smile_42:
Office 妹妹 ! :smile_38:
我都係咁話:smile_38:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-30 12:42 AM 發表
我bf就對顏色冇咩要求
不過佢鍾意我著lace~

同埋佢鍾意我著tback
成日叫我著tback同低腰褲
一蹲低就俾人睇晒tback邊...
我bf就鍾意我著低腰, 但唔係+tback lor, 佢要我著d低腰under...佢話突邊唔好睇wor...:smile_27:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-30 00:47 發表
<br />

:smile_40: 你又係呀?!
不過呢排搞唔掂,唔著得,太凍...

引用:
原帖由 <i>有食唔食</i> 於 2008-1-30 12:45 AM 發表<br />

<br />

<br />

<br />

<br />
大紅大紫咁呀~~???
<br />

粉色姐........

office妹妹~~
你bf知唔知你有上開依到開post嫁~

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2008-1-30 12:49 AM 發表

我bf就鍾意我著低腰, 但唔係+tback lor, 佢要我著d低腰under...佢話突邊唔好睇wor...:smile_27:
都不知幾好睇呀~~~~!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-30 12:49 AM 發表

:smile_40: 你又係呀?!
不過呢排搞唔掂,唔著得,太凍...
哈哈..........加暖包係條t-back度囉~~!!!

引用:
原帖由 有食唔食 於 2008-1-30 12:50 AM 發表

都不知幾好睇呀~~~~!!
咁佢唔比ma...唔係同佢出街就得:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆