上一頁下一頁
發新話題

doggie同女上男下都好正,,小戰bf again~

收藏  |  訂閱
198  20.8k

取消高亮
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 03:21 PM 發表

個個都講到咁好睇既
真後悔冇睇到
其實幾好睇到!:smile_13: :smile_13: 你去睇隻VCD睇下呀

引用:
原帖由 是旦 於 2008-4-3 01:13 PM 發表
聽日假期wor....你地兩個會唔會連續4日呢...
今晚你地兩個又大戰一番啦....
期待你個post 呀...
應該唔會喇:smile_39:

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-3 03:24 PM 發表

其實幾好睇到!:smile_13: :smile_13: 你去睇隻VCD睇下呀
咁快出??
定仲未落畫呢??

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 03:26 PM 發表

咁快出??
定仲未落畫呢??
好似未喎,仲有戲院上緊,你同BF去睇下啦:smile_40:

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-3 03:27 PM 發表

好似未喎,仲有戲院上緊,你同BF去睇下啦:smile_40:
等我check下先
實見stephy之前果兩套唔係好收得 以為呢套都係垃圾戲:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 03:29 PM 發表

等我check下先
實見stephy之前果兩套唔係好收得 以為呢套都係垃圾戲:smile_39:
呢一套反而好HIT喎,仲比我預期幾好睇!幾啱現實既一代睇:smile_30:

引用:
原帖由 是旦 於 2008-4-3 12:58 PM 發表
嘩..睇到啦...要睇幾耐先至睇晒呀....
真係好羨慕你有個咁好o既男朋友....
我係男仔都唔會搵sp / sl 啦...
有你仲洗出去搵...你唔好聽人講咁多tim 呀...
係你打o既野....感覺到你男朋友比到你幸福快樂你... ...
其實我都唔係咁好>.<
我bf曾經叫過我表哥介紹sp比佢

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-3 03:30 PM 發表

呢一套反而好HIT喎,仲比我預期幾好睇!幾啱現實既一代睇:smile_30:
好等我快d去睇下先..聽講話stephy會殺人o係套戲:smile_40:

做到你bf就好啦~~

引用:
原帖由 ocean_1331 於 2008-4-3 04:07 PM 發表
做到你bf就好啦~~
可能你搵到個更加好o既呢..
最緊要係你同你另一半性格夾...
比你做到佢bf..但係好多野都唔夾o既...
都無用啦...傻人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆