上一頁下一頁
發新話題

doggie同女上男下都好正,,小戰bf again~

收藏  |  訂閱
198  20.8k

取消高亮
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:55 AM 發表

男上女下, 跟住就可以順勢射晒落我個肚或breast ma
唔係射落口度咩?d精好補下

你都講得好仔細下^^比85分妳啦~~都幾有attraction,不過聽你咁講覺得妳應該好早就有性行為,所以SUGGEST妳20~22歲開始去婦女檢查~~因為而家好多女仔都好早就有SEX..所以引申左好多病變發生既時間早左^^   THX你既文章^^

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-3 11:56 AM 發表

唔係射落口度咩?d精好補下
樓主怕腥:smile_45:

嘩..睇到啦...要睇幾耐先至睇晒呀....
真係好羨慕你有個咁好o既男朋友....
我係男仔都唔會搵sp / sl 啦...
有你仲洗出去搵...你唔好聽人講咁多tim 呀...
係你打o既野....感覺到你男朋友比到你幸福快樂你...
依d係唔係叫做 真愛 呢...真真正正o既愛情...兩個相處時開心舒服享受大家...
唔係每個人都搵到o既野...真羨慕

恭喜樓主呢3日食到飽飽     

聽日假期wor....你地兩個會唔會連續4日呢...
今晚你地兩個又大戰一番啦....
期待你個post 呀...

樓主真幸福

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-3 11:37 AM 發表
噤似我的最愛的後備情人?????
話時話,呢一PART睇到我眼濕濕:smile_13:

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-3 01:38 PM 發表

話時話,呢一PART睇到我眼濕濕:smile_13:
個個都講到咁好睇既
真後悔冇睇到

引用:
原帖由 winhchan 於 2008-4-3 01:13 PM 發表
樓主真幸福?t=1207199570
你隻公仔係我bf msn display pic^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆