上一頁下一頁
發新話題

doggie同女上男下都好正,,小戰bf again~

收藏  |  訂閱
198  20.8k

取消高亮
引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-3 11:37 AM 發表
噤似我的最愛的後備情人?????
即係點?
我冇睇牙, explain下唔該~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:43 AM 發表

即係點?
我冇睇牙, explain下唔該~
見到有人話...佢有gf又有sp...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 01:42 AM 發表
哈哈琴日出左post講同bf開心經歷,
估唔到今日又有..wakaka, 其實我覺得自己都係一個幾幸福既女友
今日放學之後, 去左cb某coffee shop溫書, 之後男友泥到,,
各自都開左laptop reply post..haha, ...
幸福到妳....唉....好羨慕lor....:smile_30:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-3 11:44 AM 發表

見到有人話...佢有gf又有sp...
後備情人唔係sp咩:smile_41:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:41 AM 發表

近呢幾次都係囉..男上女下 冇咩surprise
男上女下係AV先會多0者:smile_45:

真幸福呀樓主

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:51 AM 發表

後備情人唔係sp咩:smile_41:
後備情人...應該係sl...
sp只係有性關係~
不過有時男人好難搞得清...sp/sl/gf....

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-3 11:53 AM 發表

後備情人...應該係sl...
sp只係有性關係~
不過有時男人好難搞得清...sp/sl/gf....
sp/sl/gf 其實都係一線之差,,有人話

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-3 11:52 AM 發表

男上女下係AV先會多0者:smile_45:
男上女下, 跟住就可以順勢射晒落我個肚或breast ma

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:54 AM 發表

sp/sl/gf 其實都係一線之差,,有人話
就係怕沉迷....如果大家都無另一半...都還好...有的...真係攞黎煩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆