上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.7k

取消高亮
引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 02:51 PM 發表

紅音二代?!

紅音真係好強嫁d水....
琴日我先同男友講紅音超勁..
但我男友話唔正常..佢話紅音噴出來有成2杯幾水....佢話可能佢有病先會咁喎.,係咁岩!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 02:54 PM 發表

琴日我先同男友講紅音超勁..
但我男友話唔正常..佢話紅音噴出來有成2杯幾水....佢話可能佢有病先會咁喎.,係咁岩!
咁我就冇見過佢裝落隻杯到....但佢真係好多囉....

其實你地潮吹自己feel唔feel到?
我ex話成日好似想屙尿咁既感覺....跟住就叫停我...
其實如果我唔停繼續落去係咪會噴嫁喇?

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 02:55 PM 發表

咁我就冇見過佢裝落隻杯到....但佢真係好多囉....

其實你地潮吹自己feel唔feel到?
我ex話成日好似想屙尿咁既感覺....跟住就叫停我...
其實如果我唔停繼續落去係咪會噴嫁喇?
我就係勁急勁急要屙果種感覺囉...
用手指果陣...你聽到d水聲勁响..就知係潮吹..
但男仔隻手指feel唔到...好水架咩

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 02:57 PM 發表

我就係勁急勁急要屙果種感覺囉...
用手指果陣...你聽到d水聲勁响..就知係潮吹..
但男仔隻手指feel唔到...好水架咩
oo....真係會嫁原來...
有機會試下先

你男友.................

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 02:58 PM 發表

oo....真係會嫁原來...
有機會試下先
同埋我bf話訓o係張床好難squirt..
佢話我坐o係sofa...靠sofa借少少力先得...
o係床唔係個個都得..比較難!

我今晚試吓先:smile_34:

睇到我都出曬火:smile_22:

引用:
原帖由 ZACHNG 於 2008-3-21 03:03 PM 發表
睇到我都出曬火:smile_22:
你都好易出火:smile_45:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 02:59 PM 發表

同埋我bf話訓o係張床好難squirt..
佢話我坐o係sofa...靠sofa借少少力先得...
o係床唔係個個都得..比較難!
借咩力?:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆