上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

取消高亮
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 02:26 AM 發表

我唔會...頂唔順sperm陣味
我條女都係咁話

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 02:25 AM 發表

canada牙, 係中加混血兒牙
你呢..
我吾識英文呀:smile_27: 即是邊到呀:smile_27:
我住macau...正中:smile_38: 中國人呀

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 02:24 AM 發表

口爆好平常之ma...但食埋就好多都吾肯lo:smile_27:
我連陣味都頂唔順...
所以口爆我都唔得..
以前試過一次,, 條友仲逼得吞落肚..
自此真係怕怕la

吞埋有咩感覺:smile_41:

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-2 02:26 AM 發表

喔!!
真的俾你考起,我也不知在那部位流出來的!!
冇所謂...大家研究下姐.
會吾會好似鼻涕甘個鼻(豆)到流出來.而d陰水就由個陰(豆)到流出來呢:smile_41:

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 02:27 AM 發表

我吾識英文呀:smile_27: 即是邊到呀:smile_27:
我住macau...正中:smile_38: 中國人呀
下canada咪即係加拿大囉
你住macau..都唔會唔識eng la, 咪玩la
你唔會唔識26個英文字母下話!?

引用:
原帖由 winhchan 於 2008-4-2 02:29 AM 發表
吞埋有咩感覺:smile_41:
惡啃,,個喉嚨好"gip"
勁想嘔, 果條友仲好風涼咁話要唔要chewing gum:smile_27:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 02:28 AM 發表

我連陣味都頂唔順...
所以口爆我都唔得..
以前試過一次,, 條友仲逼得吞落肚..
自此真係怕怕la
冇理由ka woo...佢係咪之前熱氣.所以d精帶黃色而濃味呀

bye bye喇 靚女有機會再見

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 02:34 AM 發表

冇理由ka woo...佢係咪之前熱氣.所以d精帶黃色而濃味呀
唉唔知喇.
總是而家諗起都作嘔:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆