上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:42 AM 發表

話佢知"你有事做就走先啦,我會揾人幫手啦":smile_38:
希望你gf 都會係咁....那麼你朝朝都唔駛番工啦..haha

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:46 AM 發表

haha...唔駛啦....下次一齊去買就ok.啦....heeh.....

我就慘啦....又要坐taxi..>.<
你仲早過我訓:smile_42:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:47 AM 發表

車, 前日ml, 我男友仲叫我搵我ex做啦, 仲話間唔中好啦,
所以我一定會, 你同我放心
好肯定你bf 係講笑啦..>.<

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:47 AM 發表

你仲早過我訓:smile_42:
ai...好似妳咁..唔願起床囉..>.<

引用:

車, 前日ml, 我男友仲叫我搵我ex做啦, 仲話間唔中好啦,
所以我一定會, 你同我放心
:smile_14: 咁睇得開:smile_27:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:48 AM 發表

好肯定你bf 係講笑啦..>.<
你好鬼認真, 果個moment我就知你已經唔愛我啦,
所以我先講o係xanga打篇post宣佈

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:49 AM 發表

ai...好似妳咁..唔願起床囉..>.<
我有唔願咩, 我自己醒架

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:47 AM 發表

希望你gf 都會係咁....那麼你朝朝都唔駛番工啦..haha
所以我咪成日遲到囉:smile_13:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:50 AM 發表

所以我咪成日遲到囉:smile_13:
咁陰功:smile_30:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:49 AM 發表

:smile_14: 咁睇得開:smile_27:
邊有bf 會認真講lee 句o架...

即係邊有女人講..."你咪出去滾囉" <----女人會真係想個男人出去滾咩...ai

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆